20. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Det har blitt to hull i kalenderen, og det irriterer meg. Ble et nytt hull igår, men er liksom ingen hensikt å ta det igjen heller. 19 desember har jo reist, uansett 🙂

Igår var vi nemlig på veien så godt som hele dagen, og det var litt stressende. Det snødde ganske heftig mange steder, men vi var heldige og havnet bak brøytebilen de stedene det var værst. Men det tok jo såklart mye lenger tid, enn på sommerstid når veiene er flotte.

Uansett, nå nærmer det seg veldig julaften. Det var godt å komme frem, og ute er det virkelig snø Dagens lavkarbotips!

» Kutt ut stresset, kanskje ekstra relevant nå i førjulstiden. Men også ellers i året! Stress er en uting, og det kan for enkelte påvirke vekta. Ikke bare fordi stress er usunt i seg selv, men også fordi det er veldig lett for å ta altfor mange dårlige valg i matveien. Er man forferdelig stressa, er det veldig lett å ende opp med å putte det første og beste du finner i munnen. Stress ned, pust og ikke gjør alt om til et stort problem»

Jeg skyter litt i glasshus, for jeg er veldig flink på å stresse selv (også når det er unødvendig). Men smart er det ikke, og det kan få veldig mange uheldige konsekvenser over tid.

image

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s