22. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Idag var vi på tur til Bergen, det var koselig og slitsomt på samme tid ☺Vi fikk kjøpt gavene til hverandre, det var i grunnen en enkel sak. Vi visste hva vi ønsket oss, og da kjøper vi jo såklart det. Ikke vits i å kjøpe noe til hverandre, som vi ikke vet om den andre vil ha 😀

Det var mildt sagt mye folk, men overkommelig absolutt. Men vi begge er vel egentlig sånn at energien plutselig kan ta slutt, og når den gjør det er det ikke mye mere og hente. Uansett fikk vi gjort det vi skulle og mere til 🙂 Jeg fant meg til og med nytt antrekk, til litt over 400 kr. Et skjørt og en topp, fest antrekk 😉 Var veldig deilig å komme hjem igjen da, men sånn er det jo alltid da. Jeg prøver å spare på antall karbohydrater jeg får i meg, selv om jeg ikke spiser like perfekt som ellers. Det går ganske greit, enn så lenge 🙂

Dagens lavkarbotips!

«Spise ute på restaurant? Det er egentlig ikke så veldig vanskelig, som regel kan man spørre om å få mere grønnsaker for eks. Istedenfor karbo tilbehøret som skulle vært der… Eks. Burger med ost og bacon, uten brød og pommes frites, med ekstra salat og gjerne dressing. Eller du kan bestille egentlig hvilken som helst middag, uten potet, ris, pasta, brød osv. Med mere grønnsaker istedenfor, eller salat. Dere skjønner greia, de fleste ris restauranter er velvillige til å tilpasse.»

image

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s