24. Desember-Lavkarbotips Julekalender!

Idag har jeg egentlig ikke så mye fornuftig og si, jeg merker interessen for bloggen er laber i desember i forhold til ellers i året. Det er jo veldig forståelig, jeg fatter hvorfor. Regner med at den tar seg opp igjen, og vel så det, fra januar igjen 😀

Selv kunne jeg ikke vært mere fornøyd med Desember i år, for første gang siden endring av livsstil har jeg klart å holde meg noenlunde innafor. Sjekka opp vekta igår, kun opp 0,5 kg ca. Noe jeg er så ufattelig fornøyd med, for vekta mi har stort sett brukt å gå opp mere gjennom hele desember. Nå er jo jula aldeles ikke over, den begynner jo idag i grunnen. Men jeg skal fortsette min taktikk, kose meg med LITT ekstra. Men ikke ta heeelt av og sitte å stappe i meg, hele dagen lang. Jeg spiser blant annet omtrent kun lavkarbo brød, med få unntak. Det holder meg mett mye lenger, smaker mye likt vanlig brød. Det er ufattelig hvor mye bare det hjelper.

Men ellers glipper det jo ned litt forskjellig, litt frukt, litt godis og litt julekaker. Men enda ikke de store mengdene, slik som tidligere. Merkelig nok nyter jeg jo tingene litt bedre også da, istedenfor å sitte dårlig og stappa i sukker og ikke føle meg «med» i det hele tatt 😉

Dagens lavkarbotips!

«Har egentlig ingenting annet enn å si god jul, kos dere litt ekstra. Men klarer du å ha hodet litt med, kan «skaden» begrenses og man har det like koselig»

image

Ha en gledelig julaften, kos dere og ikke gå og gnag på samvittigheten iallefall.

Riktig god jul ❤

Dette innlegget ble publisert i Julekalender 2014!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s