Løsnegler for «dummies» ;)

Vi liker vel alle å pynte oss litt ekstra, og i jula pynter vi oss iallefall. Dette er ikke et sponset produkt, jeg har kjøpt det selv for mine egne penger. Men de var så fine, og så enkle å sette på, at jeg deler det med dere. Det å pynte seg litt ekstra gjør også noe for selvtilliten, det er helt sikkert.

Disse løsneglene er ferdig lakkerte, men de finnes også naturell. Jeg kjøpte dem på Apotek 1, og for en pakke med 24 negler i ulik str. betalte jeg 99,-

Super enkle å sette på, selv for meg som aldri har gjort det før. Ikke noe kliss her med limtube osv. Det er en plastfilm man river av under neglen, så limer man den rett på. Viktig å få den bein på med en gang da, siden den sitter GODT når du først har plassert den. Men veldig enkle, og jeg er også super fornøyd med utseende på de :)Skal vare opp mot en uke, men dette får jeg jo nå testet om det stemmer. Virker som om de sitter utrolig bra foreløpig iallefall. Men jeg trenger å venne meg til å ha lange negler, klarer knapt å skrive på mobilen 😂

image

image

Jeg har kjøpt en med leopard mønster på også, så det blir vel nyttårs neglene det da 😍

image

Her er forresten gårdsdagens antrekk, skinnskjørt og bluse 😉

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

2 svar til Løsnegler for «dummies» ;)

 1. Cathrine sier:

  Du så kjempefin ut!
  Men et lite tips ift neglene…du har tatt de på feil vei?.. Den delen du har ytterst nå, skal være innerst. Da får du festet de helt inntil eller litt under neglebånet, samt fild de slik du vil ha de ytterst 😜
  Men fortsatt gledelig jul og godt nytt år!
  Hilsen over gjennomsnittet interessert i negle, lakker og tilbehør i alle former og fasonger .

  • Lavkarbotips sier:

   Jo takk du 😂😂 Merka det idag ved nærmere ettersyn 😂😂 Jeg er første gangs tester, men merka «noe» måtte være feil. Litt for travel og litt lite lesing på pakken før jeg starta ja 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s