Nyttårsfortsetter for 2015:)

Nå er det snart et nytt år, jeg ser tilbake på 2014 med fryd i øyet. 2013 var ikke mitt år, og jeg gikk noen kilo opp i vekt istedenfor å holde vekta eller gå nedover. Det var ikke noe gøy, men i år har ting gått MYE bedre. Sakte men sikkert har jeg gått nedover på vekta igjen, og siden jeg har trent i over et år nå har det faktisk vært mye lettere å holde vekta også.

Jeg har fått ordentlig taket på kostholdet igjen, det hangla en del i 2013. I 2014 har jeg spist veldig bra jevnt over, til og med nå i jula finnes det en viss kontroll for første gang. Det er deilig, å vite at jeg har kommet så langt.
I 2015 gjelder egentlig det samme som for i år. Spise bra, fortsette å trene og gå sakte men sikkert ned 6-10 kg til. Jeg MÅ ned 6 kg til, med tanke på kravet jeg har fått. Men jeg sier ikke nei takk til rundt 10 kg til sammen, iløpet av 2105. Det skal fortsette å gå sakte, det er faktisk det beste med tanke på å holde vekta. Flere har tatt kontakt via bloggen og anbefalt ekstrem kurer for hurtig vekttap. Det intresserer meg ikke lenger, jeg er såååå ferdig med det. Om jeg bruker 6 mnd på 6 kg til (for eks.) så er jeg like fornøyd. Da holder jeg vekta lettere, og spretter ikke opp og ned som en jojo. Det jeg har gjort i år, skal altså videreføres til 2015. Det jeg har gjort i år har vært gull for kroppen min, så jeg ser ingen grunn til å endre strategi. Man endrer ikke det som funker, og stadig vingle mellom tusen forskjellige taktikker er ikke bra. Lavkarbo har nå vært i livet mitt i 4 år, jeg angrer ikke et sekund 😉

Vi kan ta en titt igjen på hva jeg har gjort iløpet av 2014, klarer jeg like mye i 2015 er jeg MER enn happy!

image

image

2014 skrives ned som vellykket, ikke perfekt, men vellykket ☺

Så i 2015 blir det samme lekse:

-Ned 6-10 kg
-Spise lavkarbo såklart
-Trene

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s