Avslappende balanse :D

Vi er vel midt i romjula omtrent, og jeg er i ketose 😆Hadde jeg aldri trodd jeg skulle oppleve noen gang, men en gang må være den første. Jeg har holdt tett oppsikt med vekta denne julen også, og idag tidlig fikk jeg en ordentlig oversikt. Jeg har ikke gått opp noe som helst i desember pr. dags dato, trodde jeg hadde gått opp 0,5 kg ca. Men vekta idag tidlig sa 0 i oppgang 😁 Er så happy med det, er bare glede innvendig.
Det blir sikkert fremdeles inntatt noe mat som ikke er helt etter boka, imorgen og nyttårsaften blant annet. Men det er jo bare vann som rekker og samle seg, som forsvinner på en dag eller to igjen med lavkarbo. Slik jeg har drevet desember før, har jeg jevnt over vært slapp store deler av mnd. I tillegg spist uhemmet hele jula, hvor jeg har tenkt at januar er det start igjen. Det stemmer jo for øvrig, men da sitter kiloene litt hardt og det er som regel både ekstra fett OG en god del vann som har samla seg.

Idag ble det ingen gåtur, men jeg har ikke bare daffa av den grunn. Jeg tok en styrketreningsøkt istedenfor, da det var altfor lenge siden sist. Rundt to uker siden sist, det har vært mest cardio den siste tiden. Nå skal styrke mer inn i programmet igjen det også, og det gleder meg. Men jeg har lært, bedre å ta 3-4 styrkeøvelser på en økt. Enn å ta 8-10 forskjellige på en økt, og ikke helt «få det til». Så idag ble det sånn:

Armhevinger: 1X10 og 2X7 etter der igjen. Bedre enn forventet, da det er en god stund siden jeg tok reine armhevinger, men har gjort en god del burpees da…
Knebøy: 3X12
Rygghev: 3X15

Sier meg veldig fornøyd med det, og skal gjenta på nyttårsaften tenker jeg. Det å fortsette treningsrutiner i jula, er veldig deilig. Anbefales på det sterkeste 😉 Fin balanse mellom trening, avslapping og mat. Tenk at det skulle ta meg 4 år nesten, før jeg klarte en jul uten konstant matkoma?!? Så lenge man jobber med seg selv, og er villig til å stadig lære og utvikle seg. Da er mye gjort 🙂

Lavkarbo er fremdeles like sterkt i mitt hjerte, kommer aldri til å bytte det for noe. Livet har forandret seg så mye, og nå i disse dager har jeg faktisk 1 års jubileum på treningen også!

image

Litt kos under teppe må også til, men tror jeg skal lage litt kaffe. Jeg har blitt en frysepinne etter det store vekttapet jeg har hatt. Da jeg var mye større, var jeg konstant heit. Nå fryser jeg veldig mye, om ikke jeg får det varmt nok. Så stor forskjell der gitt, må ha 25 grader inne for å føle at jeg ikke trenger teppe eller lignende 😉 så hjemme har vi det så varmt, men nå er ikke vi hjemme for øyeblikket. Men teppe er godt å ha, bare koselig det.

image

Nei, det er tid for kaffe. Imorgen skal vi til byen, igjen. Bytte noe greier, og spise middag og gå på kino :)Kan bli en bra dag ja 😍

Viktig å slappe av i jula, men balanse er litt viktig. Ikke smart å sitte totalt stille, og bare spise. Da har man det ikke bra da heller, eller hva? 😉

Dette innlegget ble publisert i Trening med lavkarbo!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s