Mitt 2014 i bilder!

Jeg tenkte jeg skulle ha et lite tilbakeblikk på 2014, mest i bilder og lite tekst. Fin ting å se tilbake på, og siden jeg er veldig fornøyd med 2014 (i forhold til 2013) føles det bare bra og se tilbake. Det har skjedd en god del i år, ikke sånn kjempemange kilo ned i grunnen. Men med (mye) mere trening og sunn mat, har fettprosenten gått veldig ned iløpet av året og jeg har nok jobbet meg opp noen muskler også. Føler jeg har gjort mye riktig i år,og jeg ønsker ikke å haste videre i 2015 heller. For første gang ønsker jeg at ting skal gå sakte, for da holder jeg vekta tusen ganger lettere 🙂 Så får jeg starte da, med bilder fra 2014.

I januar starta jeg med ny motivasjone etter 2013. 2013 hadde båret preg av litt hanglende kosthold, og jula 2013 var heller ikke god kostholdsmessig. På bildet over her hadde jeg kommet i gang i januar, og hadde fått bort den store mengden vann fra kroppen iløpet av en uke kom denne forandringen. Sier sitt om hvor mye jeg spiste i jula ifjor, og hvor mye vann karbohydrater og salt mat binder i kroppen.

I februar fant jeg frem gamle klær fra klesskapet, dette viste seg at skulle gi meg ekstra motivasjon på veien videre 😉

I Mars kjøpte jeg meg ny bukse, shopping som gjorde bra for selvtilliten 🙂

Vi hadde flere fjellturer på Runde før sommeren, i deilig vær!

I Juli var vi igjen på veien rundt omkring i Norge, gode minner men en stressende sommer i år.

DSC_0250

DSC_0100

Etter en mnd. på veien i campingvogn, hvor maten ikke var tipp topp. Kom vi hjem igjen i August, og jeg fortsatte med friskt mot 🙂

DSC_0287 IMG_20140903_130214 DSC_0284 (3)

September gikk vi igjennom vårt første IVF forsøk, det startet bra, men endte aldeles ikke godt. Jeg ble i tillegg helt knust når jeg fikk tredd et nytt vektkrav nedover hodet mitt, men jeg har godtatt det nå da, og forstår mere. Legene vil jo bare at vi skal ha best mulig sjanse til å lykkes går jeg ut ifra 😉

wpid-dsc_0003.jpeg wpid-20141025_101045.jpg

Oktober kom, og jeg hadde ikke råd til å ligge lenge nede. Jeg måtte reise meg og jobbe videre, i tillegg var jeg på et rehabiliteringsopphold på Muritunet i Valldal.

wpid-img_20141106_120238.jpg

Kom hjem fra Muritunet i november, og motivasjonen var helt klart på plass igjen. Det er gjennomgående at jeg har vært rimelig sporty i hele 2014 🙂 Har trent fast i et helt år nå, det føles kjempegodt. Det var noe av det første jeg begynte med da jeg fikk diagnosen fibromyalgi i des. 2013. Jeg skjønte at jeg måtte begynne å trene det jeg kunne, på fast basis. Det har gått fint, og jeg trives med det 😉

wpid-20141225_125254.jpg wpid-20141203093519635.jpg wpid-20141203094636855.jpg

Nå er det desember, og de nederste bildene her oppsummerer forskjellen på kroppen min fra januar og frem til nå 🙂

Jeg har ikke gått opp igjen noen ting nå i jula, slik som jeg allerede har skrevet. Det føles bra å ha kontroll på ting, og ikke ta helt av bare fordi det er jul 😀 Bildet av meg i snøen er tatt på en av våre gåturer nå i jula. Det jeg er mest fornøyd med i 2014 er at jeg har trent jevnlig, gjennom hele året. Og sist men ikke minst har jeg klart å holde et jevnt over bra kosthold, ingen unnskyldninger. Joda, jeg har hatt dårligere perioder også. Men jeg har jevnt over gjort det bra, og resultatene vitner jo om det også. Nå håper jeg at 2015 blir like bra, jeg satser på det. Jeg skal iallefall ikke gi meg, og jobbe like bra fremover også. Vil jeg vedlikeholde de resultatene jeg har fått, og oppnå de neste målene mine må jeg gjøre jobben. Det finnes ingen vei utenom det, og etter dette året er jeg sikker på at jeg klarer det godt.

Jeg nådde aldri helt målet jeg hadde satt meg til jul, men jeg har oppnådd noe mye bedre. Jeg var fattige 200 gram fra målet jeg hadde satt meg (delmål på veien), men til gjengjeld har jeg klart å faktisk holde vekten nå i jula. Det hadde jeg ikke forventninger til, hadde forventa 4-5 kg vann jeg og spising til den store gullmedaljen. Så jeg vil si jeg har klart noe bedre, å holde vekta igjennom julen har jeg aldri klart før. Stor seier for meg, rett og slett ❤

Når jeg nå ser tilbake på 2014 har det skjedd veldig mye positivt også, selv om det definitivt har vært tunge stunder også. Totalt sett er jeg meget fornøyd, det har ikke gått fort men det er greit. Snart skriver vi 2015, og jeg gleder meg! Satser på å nå det målet jeg skulle til jul, innen januar er over. Det har jeg troa på…. egentlig har jeg som mål å gå ned 1 kg i mnd i 2015. Det burde være veldig oppnåelig rett og slett, jeg krysser fingrene 🙂

Del gjerne ditt mål med meg for 2015 i kommentarfeltet!

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Mitt 2014 i bilder!

  1. håpefull sier:

    Oi så flott det bildet av deg i snøen var! (rosa jakke og nydelige blå øyne) 🙂 Er lettere å se hvor utrolig mye du har å være stolt av når du oppsummerer det slik og ser det i bilder! Mitt mål for 2015 er å fortsette gode vaner og gi mer F**** 🙂 (sistnevnte mål har jeg hatt nå fire år på rad – og det er det beste målet jeg har hatt noengang)
    Ha en fin romjul videre og et flott nytt år. Gleder meg til fortsettelsen på veien din!

    • Lavkarbotips sier:

      Tusen takk 😊Flotte mål du har for 2015. Har lært meg til å takle at ting tar tid. Når målet mitt er ned 1 kg i mnd i 2015, virker det ikke så skremmende og høyst overkommelig 💪

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s