Riktig godt nyttår!

Jeg ønsker herved alle mine fantastiske lesere, et riktig godt nyttår. Nå nærmer det seg startskuddet, på et nytt og friskt år. Mange har nok nyttårsfortsetter, og jeg vil bare komme med et siste godt råd på veien.

Når du har bestemt deg for en ting, må du holde deg til planen din. Om du ønsker å gå ned i vekt, spise sunnere og trene. Da må du legge en plan, og for guds skyld holde deg til den. En plan i bunnen må du ha, og det hjelper ikke å bytte plan hver uke. Har du valgt lavkarbo kosthold, noe jeg personlig anbefaler både helsemessig og med tanke på vekttap. Da må du holde deg til det!

Du kommer til å feile, det er sikkert som banken….. Men om du endrer plan, hver eneste gang du feiler. Ja, da har du et stort problem! Du kommer til å rote deg bort, og kommer aldri inn i en trygg rutine. Det hjelper fint lite å spise lavkarbo to uker, høykarbo en uke, grete roede to uker, gi fanken 2 uker, spise lavkarbo tre uker igjen. Å holde på sånn bærer ikke frem, det vil ikke gi deg bra resultater. I tillegg vil det gjøre deg fullstendig forvirret, og du kommer mest sannsynlig til å gi opp.

image

Legg opp en plan, og ha den klart for deg. Om du må bruke et par uker ut i det nye året, for å finne ut av det gjør det ingenting. Bedre å finne det ut, og holde deg til det. Første gang du feiler, er det bare å gå rett tilbake til din plan. Husk også at planen skal kunne vare livet ut, altså en realistisk livsstil.

Alt du trenger er en god grunnplan, og den er det du skal holde deg til. Jeg har selv erfaring, og har (desverre) sett altfor mange andre også. Som stadig vingler, og ikke får grep om noe. Kostholdet er det viktigste du har, for å regulere vekta. Du kan trene til du blir blå, men det hjelper lite om du har et dårlig kosthold. Jeg har gjort den feilen i hele min ungdom, mange andre gjør det også.

image

Med disse ordene sier jeg riktig godt nyttår, takk for det gamle 🎉🎆🎇🎉

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

1 svar til Riktig godt nyttår!

  1. lisbeth sier:

    Takk. Dette skal jeg ta med meg inn i 2015 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s