Bli med på årets viktigste challenge!

2015 er her, idag er startdato for alle nyttårsfortsetter. De fleste kaster seg på med drøssevis av motivasjon, og ingenting er bedre enn det. Men ofte setter vi oss for høye mål, og faller fort av igjen. Det er mange populære challenger ute å går, mange hiver seg på. Men jeg har inntrykk av at mange av disse kan være for tøffe for mange av oss.

Jeg har mye mere lyst til å lage en challeng for ALLE og enhver, en vi kan føle vi mestrer. En challenge som gir selvtilliten et kraftig boost, istedenfor å falle av etter kort tid. Eller ikke orke mere når den er over, etter en mnd. tid. Denne challengen er laget over en lav terskel, skal være enkel å gjennomføre og gjøre deg mere aktiv generelt.

Den går over hele 2015, og jeg inviterer herved ALLE i norges land som ønsker å bli mere aktiv, til å være med. Den er kjempe enkel, og skal være meget lett å gjennomføre.

image

Som dere ser er dette høyst oppnåelig å gjennomføre, 2 økter i uka og minst 30 min. Hva akkurat DU kaller trening er ikke vesentlig, det vesentlige er at du skal få opp pulsen i de 30 minuttene.

Denne challengen kan virke svært puslete for noen, noen kanskje vil finne den latterlig. For meg er det derimot helt seriøst, og alvorlig ment. Vi i norges land er for stillesittende, rett og slett. Jeg tror ikke løsningen er å sette i gang med en intensiv challeng, som går over 4 uker. Jeg tror løsningen er en langsiktig plan, og være en del av et team kan hjelpe på motivasjonen. Som dere også ser på bildet, er det taggen #teamlavkarbotips2015 som gjelder på instagram.  Der er allerede begynt å komme bilder, noe som gleder mitt hjerte stort.

Kanskje i utgangspunktet en «puslete» challeng, men tenk godt etter nå. Hvor motiverende er det ikke å klare mer enn hva man hadde som mål? Ikke minst er det motiverende og i det minste klare det målet man har, istedenfor å strebe etter noe man egentlig ikke makter i lengden. Håper dere er enige!

image

Jeg håper vi blir riktig mange som blir et team rundt dette, og at jeg kan motivere dere til mer aktivitet. I tillegg til et sunt kosthold såklart, som alltid. Det kommer til å komme mere om mat på bloggen fremover, og mer om denne challengen.

Idag har jeg trent styrke 30 min og tur 20 min. Så da har jeg hatt min første økt, av minimum 104 i år 💪

Jeg oppfordrer dere sterkt til å være med, mer aktivitet er ikke nok i seg selv for å gå ned i vekt. Der er kostholdet viktigst, uten tvil. Men mer aktivitet gjør godt for helsa, og kan hjelpe til ytterligere vekttap. Trener du styrke, er det lettere å beholde muskelmassen og gå ned i fettprosent.

Noen må gjerne le, men for meg er det som sagt alvor. Bli med, del videre på facebook og få med dere venner og kjente. Dette kan alle klare, og den er ganske oppnåelig for de fleste.

Et rungende JA for å bli mer aktiv, og få et bedre liv. Enig?

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Bli med på årets viktigste challenge!

  1. Synnøve Aakvik sier:

    Jeg er absolutt med! Jeg blir tatt av den berømte dørstokkmila hver gang, men nå er jeg klar!

  2. Åse sier:

    Jeg er med ☺💪👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s