Nå er det blodig alvor 😆

Nå er det alvor her, i jula har jeg lykkes rimelig bra. Men kostholdet har såklart ikke vært som normalt, nå er det imidlertidig alvor her. Skal noe inn i munnen, skal det være lavkarbo. Jeg forventer noen innkjøringsdager igjen, hvor det blir en del sukkerfri brus ol. Men fra mandag skal det bort også, i all hovedsak. Jeg liker å konsentrere meg om å faktisk spise ordentlig mat, og ikke masse lavkarbo søtsaker. Selv om søtsakene er lavkarbo, er og blir det godteri og bør ikke være en daglig greie.

image

Har vært og handlet nå, kjøpt inn til taco imorgen kveld. Det blir godt etter all julematen, og jeg har handlet inn til å lage guacamole som dere ser 😍 Det er kjempe enkelt å lage selv, jeg har en oppskrift på guacamole (link) på gamle bloggen. Det er bare en variant, enkel men kjempegod synest jeg. Tilsett andre ting du evt har lyst på, som hakka tomater, løk etc. Selv foretrekker jeg å ha en enkel guacamole, og så ha masse hakka grønnsaker utenom igjen. Men hver sin smak 😉

Idag er det matplanen (link) jeg la ut igår som gjelder, har gått knirkefritt så langt.

image

Veldig smakfull frokost, som metter bra 😄Jeg kjenner jeg virkelig gleder meg til 2015 nå. Forventningene er egentlig ikke så høye når det kommer til å bli gravid, slik mange av dere håper for oss. Jeg får nemlig veldig ofte både mail, private meld. og kommentarer fra dere fine lesere. Som håper vi får ønsket vårt oppfylt snart, i 2015.

Jeg må ærlig si jeg er ganske tilbakeholden når det kommer til det i år, vi håpte veldig ifjor. Men i år har jeg skrudd alt håp ned igjen, når vi så hvordan det endte i høst som var. Men det jeg virkelig har forhåpninger om, er å gå ned i vekt og klare vektmålet jeg har for året. Forventer også at kostholdet holder seg bra, og at jeg holder fokuset jeg har hatt i 2014.

Ellers er det noe jeg ikke har fortalt ennå, som skjer snart. Det gleder vi oss veldig til, skal hente «det» neste uke 😍 Så jeg tror 2015 blir veldig bra på mange måter, og tøff på andre måter igjen. Med andre ord opp og nedturer, slik det er for de fleste av oss. Men uten nedturer, vil man ikke sette pris på oppturene vet dere 💃

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Nå er det blodig alvor 😆

  1. håpefull sier:

    Nå ble jeg VELDIG nysgjerrig! 😉

  2. Monica sier:

    Skal dere hente en hund? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s