Dagens matplan!

Lørdag idag, og jeg skal ha meg en treningsøkt igjen idag. Mat må man jo også ha, men jeg har planen klar. Til frokost blir det nok et par tynne skiver med lavkarbo brød, med noe passende pålegg.

Men til middag/kvelds ikveld, blir det taco uten lefse/skjell for min del. Men jeg skal derimot lage guacamole til, det gleder jeg meg til. Det er så godt det, og enkelt.

image

image

Dette er jo såklart ekte guacamole, laget på avokado. Ikke den kjøpegreia, som egentlig ikke har noe som helst med guacamole å gjøre…. Enkel grunnoppskrift HER, for dem som ønsker et utgangapunkt.

Imorgen skal vi kjøre hjem igjen, så blir lite trening da. Så jeg kjører en økt idag, lurer på å blande litt. Kjøre 3 styrkeøvelser:

➡Knebøy
➡Push ups
➡Rygghev

Lurer på å faktisk løpe intervaller etterpå, i 10-15 minutter. Har nok energi å ta av, så her er det vel bare å kjøre på 😉

Nå er det frokost først, hvert øyeblikk. Uten mat og drikke, duger helten ikke. Så blir det vel pakking senere idag, så vi er klar til imorgen. Har vært veldig koselig i jula, men det blir også godt å komme i gang hjemme med det nye året. Mye spennende som skal skje i år, jeg håper det blir bra.

Ønsker alle en god dag så lenge, og søk meg gjerne opp på instagram «lavkarbotips» heter jeg der også. Bli gjerne med i #teamlavkarbotips2015 hvor målet er å få folk mere aktiv, i tillegg til å Spise sunt. Challengen er veldig enkel å gjennomføre, er meningen at den skal passe alle å være med på.

image

Håper flest mulig slenger seg på, slå et slag for folkehelsa 💪👌✌

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Dagens matplan!

  1. Linn sier:

    Hei! Er med på challeng’en selv om jeg ikke spiser lavkarbo. Har (mild) ME, så 104 økter er et bra mål for meg som jeg håper jeg skal få til. Har bare 102 økter igjen..;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s