Sannheten om hvordan det gikk med vekta etter jul🙈

Jeg var veldig flink lenge i jula, og er kjempefornøyd med det. Noen dager før nyttår hadde jeg ikke gått opp et energien gram. Var såklart litt kjepphøy, og skrøt veldig av meg selv. Så kom nyttår, og litt utskeielse nyttårsaften og 1. Nyttårsdag var planlagt. Prøvde og ro meg inn igjen 2. Januar og lykkest med det den dagen.
Alle andre i familien hadde satt starten sin til mandag som var nå, så det stod godsaker fremme på bordet hele dagen omtrent. Det er ikke en unnskyldning, for det er jo jeg som bestemmer hva jeg skal putte i gapet.

Dessuten var det jo masse godsaker fremme før i jula også, og da klarte jeg å begrense meg. At det er godsaker fremme i de tider er jo ikke rart, sånn er det hos de fleste. Men jeg sklei altså ut igjen på 3. Januar og valgte da å tenke at jeg fikk starte igjen denne uka jeg også. Dumt egentlig av meg, men jeg tok valget og det er mitt ansvar å velge rett.

På de dagene gikk jeg opp 3 kg 😱
Klart at dette er vann, såpass vet jeg. Men det er surt, og jeg skulle ikke ende der. Men i forhold til 6 kg opp de andre årene, har jeg jo da klart meg med halvparten i år. Det er kanskje verdt en applaus alikevel ? 👏👏👏
Jeg hadde ikke ork til å starte på igjen på mandag heller, da vi kjørte hele dagen. Det ble dårlige matvalg på veien, både baguett med lyst brød. Sjokolade, pølse med brød etc.
Men da jeg tenkte etter mandag kveld, og fant ut at jeg hadde spist 300 gram melkesjokolade til sammen den dagen. Da gikk alarmen amokk i hodet på meg, 300 gram 😱😱😱🙈🙈🙈

Herrefred tenkte jeg, og resten av kvelden drakk jeg kun sukkerfri drikke og tenkte med skrekk og gru på hva jeg hadde gjort. Da jeg så pluss 3 kg igår tidlig, tenkte jeg egentlig at det var «flaks» det ikke var mer. Igår spiste jeg minimalt, ikke fordi jeg straffa meg selv. Jeg var bare ikke sulten på mer, og det holdt med det lille jeg spiste. Var bare godt å være tilbake på lavkarbo, og idag fortsetter det. Skal ha kyllingfilet til middag idag, med kryddersmør og lune småtomater 👌

Så da var sannheten ute av skapet, og jeg fortsetter som før. For øvrig så er snart de 3 kg borte igjen og jeg regner med at vannet har forlatt kroppen innen fredag ✌ Er iallefall befriende å vite at jeg ikke har vært så dårlig på kosten i jula, at fett har rukker å lagre seg. Så alt i alt fornøyd, men litt skuffa over starten på det nye året.

image

Men treningen holder jeg, har pause idag og imorgen. Jeg passer på så jeg ikke presser for hardt nå om dagen. Som dere så igår, så har jeg fått en smell. Men jeg er fremdeles positiv altså, til at ting ordner seg. Uten håp, har man mistet alt 💞

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Sannheten om hvordan det gikk med vekta etter jul🙈

  1. Beate sier:

    Gratulerer med en herlig kattunge 🙂 Navneforslag: Rasmus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s