Nytt familie medlem😍

Jeg skrev tidligere i uken, at jeg gledet meg fordi vi skulle hente «noe». Idag har vi altså hentet det som blir vårt nye familiemedlem, en helt herlig liten pus. Det var noen følelser som kom, i og med at vi hentet den nye pusen der vi mistet den gamle vi hadde. Det var litt trist å tenke på, men med en gang vi fikk møte den for første gang var vi fortapt 💕💞

image

Det er en langhåret pus, jeg har alltid vært svak for langhårete katter. Men av en eller annen grunn, har vi ikke eid en langhåret før nå.

Vi hadde en liten kjøretur hjem, ca. 30 min. Men vi hadde lagt et mykt teppe inni buret, og han var veldig flink hele veien hjem. Han turte til og med å kose litt med gubben gjennom buret, og virket ikke særlig redd mens jeg kjørte. Da vi kom hjem føltes nok buret veldig trygt, og han var en smule skeptisk til å komme ut. Men det tok et minutt det, så klarte han ikke motstå. Han lusket seg ut, og vi fikk klappet litt på han. Vist han dokassen og maten, og så lusket han litt rundt og snuste.

Han var rimelig skeptisk den første halv timen iallefall, men så snart jeg fant frem en liten leke. Noe så simpelt som laget av garn, var han helsfrelst og isen var brutt. Det som startet med forsiktig lek de første minuttene, endte i omtrent to timer full fart 😂

image

image

image

Akkurat nå har herligheten falt i dyp søvn, og vi er veldig takknemlig for å ha fått han i hus. Som dere vet har jeg fått til tider sterk angst igjen, noe som er veldig ubehagelig. Men jeg håper faktisk at det skal hjelpe med en pus i hus, dyr er ofte god terapi 💗

Merker idag at jeg har vært så opptatt med pus, at andre dumme ting har jeg ikke ofret en tanke. Nå tror ikke jeg at pusekatten er en kur da, men det er bra terapi å ha et dyr. Og så er han så snill, det merkes allerede. Er veldig glad for at det har gått så fint, forventet jo selvfølgelig at han skulle være ganske redd. Men det har gått fint, litt skepsis må man regne med de første dagene. Men er så vondt om de er kjemperedde, men det er han heldigvis ikke. Når han kan ligge rett ut forran oss her og sove søtt, da er det vel et bra tegn. I tillegg til å springe rundt beina våre, og leke ivrig 💞

image

Jeg regner med at vi blir bestevenner med den rimelig fort, men vi velger å la den ta det litt i sitt eget tempo og la den være litt i fred. Så kommer den vel til oss av seg selv etterhvert 😍

Nå skal matmor, matfar og pus ta seg velfortjent hvil, så blir det vel mere lek og moro iløpet av kvelden 💗🙈👌

For øvrig, pusen har ikke fått navn ennå og vi er litt usikker på hva vi skal kalle den. Så kom gjerne med deres ideer, så kanskje vi velger akkurat ditt forslag :)Må være et guttepus navn 👍

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s