Huff, matsug :-/

Jeg tenker å være ærlig, idag er det dritt og jeg har lyst på alt jeg ikke burde spise! Jeg har lyst på så og si alt med sukker og hvetemel…. Ikke bra, rett og slett ikke bra. De fleste kjenner vel på det fra tid til annen, jeg kan bare si for min del nå at grunnen ganske sikkert er pms 😂 I tillegg til at jeg hadde den dårlige starten på året, så er nok kroppen fremdeles litt i «sukkermodus».

Så hva gjør man da? Personlig prøver jeg å tenke på målet jeg har satt meg for året, jeg vil ned 1 kg i mnd. Skal jeg klare det, må jeg jo være flink. 1 kg i mnd er jo ikke mye, men det kommer alikevel ikke til å gå om jeg tror det skal bli lett. For lett er det jo ikke, selv om målet er lagt opp på en realistisk måte.

Så jeg må bare bite det i meg, jeg skal ikke skeie ut fordi jeg får en sånn akutt lyst. Det er ingen bra ide, det må være planlagt minst et par uker frem i tid. Slike ting bør ikke tas på sparket, for lærer man seg selv at det er greit, kan det fort bli ofte. For hvor ofte kan vi ikke bli fristet å få lyst på forskjellig? Mange ganger i uken……. Det er ikke smart å gi etter, planlegging er nøkkelordet!

Så nå har jeg drukket kaffe, snart skal jeg lage en god frokost til meg og mannen. Egg og bacon, da bruker jeg alltid å ha godt med ost og smør under. Lavkarbo brød i bunnen, så er vi i gang 💞

image

Å spise rikelig med fett, hjelper ofte på matsug/søtsug. Så jeg satser på at det skal hjelpe idag også. Jeg har litt mørk sjokolade jeg kan kose meg med ikveld, om det skulle bli for ille. Men mye bedre det, enn å falle rett i smågodt posen ✌

Vi skal også reise ut en tur nå snart og ordne noen greier, noe til pusen og noe til oss. Er en veldig herlig tilværelse å ha fått en liten pusegutt i hus, han får meg i bedre humør, rett og slett 💝 Og gubben i huset blir i bedre humør, så utelukkende positivt.

image

Lillepus krinset rundt beinet mitt, da jeg skulle lage egg og bacon. Han hadde nok sikkert veeeeeeldig lyst på 👌🙈Men salt bacon er jo liksom ikke noe for en pusemage da, men vi har mange andre godbiter som han kan få da 👌💝

Nå skal lørdagen brukes til en kort handletur, og så er det bare avslapping og kos resten. Maten til ikveld er klar, skal bare varmes. Vi har en liten pelsdott å leke og kose med, og livet er bra. Imorgen blir det husarbeid og litt diverse, men det er imorgen ✌

Og for å si det som det er, det hjalp å spise en fettrik frokost. Jeg har ikke lyst på godteri og annet dritt lenger! Så mitt beste tips mot søtsug, er faktisk å spise noe fettrikt✌

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Min reise ned 10 kg til!, Psykisk helse og angst!, Tips for overvektsproblemer! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s