Da har pelsdotten vår fått tildelt et navn 😻

Ufattelig hvor fort dagene har gått, siden vi hentet lillepus på torsdag. Det er allerede søndag, og imorgen er det ny uke. Idag har vi hatt rundvask i huset, det var godt.

Jeg spurte jo så fint etter navneforslag på lillepus, det var mange gode forslag. Gubben falt imidlertidig kjapt for navnet Max som ble foreslått. Cirkus ble nevnt, men det ble ikke aktuelt. Men så ble vi enige om å kalle den Minimax 💞👏👍

De som kjenner meg best via bloggen, vet nok hvorfor den skal hete Minimax. Passer kanskje ikke så bra når den blir voksen, men det kan jo vris ironisk også. Så vi er veldig fornøyd med pusenavnet, og han er herved «døpt» 💕

image

Han har blitt veldig trygg på kort tid, og sover gjerne på fanget og ynder kos. Han er mest kosete på kveldstid i grunnen, da går han og veksler mellom oss og maler som bare det.

At det er mye terapi i dyr, er slett ikke overdrevent. Dyr dømmer ikke, og de elsker deg akkurat som du er. Er du lei deg, trøster de. Har du vondt, lindrer de. Er du glad, er de glad med deg.

image

I tillegg kan det være mye gratis aktivitet/trim i å ha en liten en som dette. Mye lek, og det er moro. Før man vet ordet av det, har man vært på beina i timesvis.

Så da ser vi frem til mange gode år med Minimax, søte finingen vår 💕💞💝

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s