Endelig er første delmål i 2015 nådd!

Oh happy day, fikk en knallgod start på dagen. Ikke bare oppdaget jeg hvor mange som likte innlegget igår, nok å bli glad av bare det altså ;)Men så gikk jeg på vekta også, der kunne jeg konstatere at januar målet var i boks.

Målet jeg har satt meg for i år, er så bra det. Det føles kjempe riktig, og gjøre det sånn. Fikk altså bicka vekta en kilo ned idag, og det var en stor seier for meg. Det vil si at jeg har 5 kg igjen av kravet til Haukeland (kan nok ringe dem om 3-4 kg tenker jeg, siden jeg skulle ringe litt før). Jeg har 9 kg igjen av målet jeg har satt meg for 2015 💪
Jeg tenkte 10 kg ned i 2015, 1 kg ned pr mnd. At jeg nå har nådd januar målet en god uke før januar er over, gir håp og motivasjon.

Jeg kan kanskje regne med at de første går litt fortere enn 1 kg pr. mnd, og mulig det går litt tregere mot slutten. Men planen og håpet sitter fortsatt, målet skal være i havn innen okt i år.
Jeg håper jeg klarer det, og det har jo vært en strålende start nå da 🙂

Jeg kan jo avklare målet mitt litt også for dere, for en del mener jeg ikke trenger å gå mere ned. Selv mener jeg at jeg trenger det, og jeg ønsker det. Jeg var ikke komfortabel med egen vekt på slutten av 2013, da den hadde gått i feil retning gjennom hele 2013. Det at jeg fikk kravet på meg i september ifjor, var et nederlag men også et spark bak. Nå har jeg en god gulrot i andre enden, og jeg skal nå målet. Grunnen for at jeg selv legger på 4 kilo ekstra, over det kravet, er flere. Det handler rett og slett om egen trivselsvekt, egen helse og i tillegg så føler jeg litt mere på at det er mitt prosjekt da og ikke Haukeland sitt. Jeg blir nok ikke radmager av å ta av 9 kg til, jeg blir vel heller «normal» ☺

image

Idag spiste jeg lavkarbo knekkebrød, med bogskinke og majones til frokost. Har spist kyllinglår til middag med tomatsalat, glemte selvfølgelig å ta bilde 😂Var kjempesulten da jeg kom hjem, for matlysten til frokosten var ikke særlig god.

Jeg har vært på møte med NAV idag nemlig, og det ble heldigvis en veldig positiv opplevelse 👏👏Så jeg har hatt en meget bra dag, kan man si. Føles godt å vite at det skal skje noe snart, slik at jeg forhåpentligvis kommer raskt i jobb igjen. Skal prøve et prosjekt som heter «Raskt tilbake» nå først, og jeg håper det går som vi håper. Ingenting hadde gledet meg mere, enn å få kommet ut i en jobb igjen snart 👍

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Hverdagsprat!, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag!, Min reise ned 10 kg til!, Tips for overvektsproblemer! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

7 svar til Endelig er første delmål i 2015 nådd!

 1. Pergoberta sier:

  Når er det dere skal igang igjen på Haukeland da?

  • Lavkarbotips sier:

   Nei, det vet jeg egentlig ikke helt 😉 Må komme i mål først med de 5 kiloene jeg mangler på det. Så mulig mai om jeg er flink, visst ikke blir det vel ikke før til høsten som ifjor. Aug/sep. Men prøver å ikke stresse, den tid kommer fort nok ☺

   • pergoberta sier:

    Blir spennende da! Kg går vel ikke så lett av nå når du ikke har så mye å ta av? Vi venter bare på vår stimuleringsplan, så er vi i gang.
    Lykke til med vektnedgangen 🙂

   • Lavkarbotips sier:

    Wow, gratulerer med oppstart snart da 🙂 Kiloene går i rykk og napp i grunnen… Men sånn er det, jeg regner med å bruke tid. Bedre det enn å rase ned, og gå lett opp igjen 🙂

 2. anitatomine sier:

  Hei jeg er ny i bloggen din. Og synes du har en flott blogg med bra informasjo og motivasjo.
  Jeg har lest litt men ikke alt.
  Og ble nysgjerrig på hvorfor du skal på Haukeland ??
  Og for en jobb du har gjort med helse og vekta.
  Du ser fantastisk ut 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s