Her «skyr» vi ingenting 😄

Idag har vært enda en fantastisk dag i grunnen, flere positive ting har skjedd og tro meg, vi trenger det her i huset. Når ting plutselig løsner litt, kjenner man stor glede. Det er så sant det dem sier, om man ikke kjenner på motgang-vil man ikke kunne kjenne gleden av medgang 👏👏👏

Men nå har det vært nok motgang, og da er det herlig med noen dager hvor positive ting bare skjer som perler på rad 👍

Var å handla litt smått idag, på Rimi. Vil veldig gjerne tipse om iallefall to gode lavkarbo tilbud der nå. Blåbær til 10 kr. og Norwegia hvitost til 59,90 kr. ;)Supre tilbud, og jeg kjøpte to oster og en boks med blåbær. Så lagde jeg meg en liten lunch når jeg kom hjem, egentlig i håp om å stabilisere en kranglete mage.

image

image

Så jeg kjøpte sånn sukkerfri skyr med skogsbær, og hadde blåbær på toppen. Smakte helt fantastisk, men magen er (enda) ikke noe bedre nei. Men pytt sann, skjer så mye bra nå at det klarer ikke dra meg ned 🎆🎆

Men seriøst, det var veldig godt det der, så anbefaler det videre. Nå er skyr og blåbær veldig fettfattig, men rik på proteiner. Så man blir mett av proteinene, men blir jo gjerne fort sulten igjen. Så passer gjerne best som et lite mellom måltid, eller dessert etter fettrik middag. Passer gjerne ikke så bra til dem som er på ketolyse, jeg unner meg med god samvittighet 👌Enkelt og godt!

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker! og merket med , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Her «skyr» vi ingenting 😄

 1. Yvonne sier:

  Så utrolig kjekt å lese at ting er positivt nå :D🎉👍💙

 2. jeanette sier:

  Er skyr ok å spise litt av på lavkarbo ?

  • Lavkarbotips sier:

   Den sukkerfrie har litt i overkant av 6 gram karbo på en boks, så om det er greit avhenger av hvor streng du er. Skyr med blåbær er vel ikke helt forenelig med de som strengt følger ketolyse. Men det er jo en vurdering opp til hver enkelt 😉

 3. På rema her i Askim har de nå skyr for kr 10,-
  🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s