«Livet» skjedde 😄

Er i et slags «anti-klimaks» om dagen, ble forferdelig sliten/energiløs av de siste dagene. Har kommet utrolig mye positivt ut av de siste dagene, håp og glede er flott. Man blir glad, og vi trengte flere oppturer nå. Men for å få de oppturene har det krevd innsats, jeg var også nervøs forran NAV møtet mitt. Da kommer reaksjonen min i etterkant iallefall, og angst og utmattelse er tilstede. Samtidig er jeg glad inni meg, og har ufattelig mye håp. Så egentlig har jeg det supert, jeg må bare slappe litt av.

Så idag har jeg prøvd å ikke gjøre så veldig mye, men tillatt meg selv å sitte litt på sofaen. Noe har jeg da gjort, men føler jeg har fått samlet opp ny energi også.

image

Var rimelig trøtt idag tidlkg ja, herrefred 😄

image

Men det er rart hvordan kaffe kan kurere humøret. Kaffe er alltid godt, men på trøtte morninger er den ekstra god.

image

Når man i tillegg kan tilbringe timer sammen med verdens beste pelsdott, da er dagen redda. Igår var Minimax helt spinnvill, passa egentlig veldig dårlig da vi begge her hjemme var utlada. Men sånn er det, han må jo få utfolde seg slik han har behov for. Idag er han roligere, og etter igår er det ikke rart. Han hadde turbo i rævva fra tidlig morgen til seeeeeine kvelden 😳

Nå skal ting synke inn litt, og jeg må prøve å få gått meg en tur eller noe imorgen. Snart skal jeg jo ut i et prosjekt via NAV, som forhåpentligvis skal lede meg raskt ut i jobb 👌 Så jeg trenger å holde oppe energi nivået mitt, og da er trening viktig. Men siden de siste dagene har vært preget av mage problemer, stress, angst osv. Så har treningen kommet litt bak alt det andre, men imorgen, ja da skal jeg på tur ✌

Håper disse oppturene fortsetter nå da, det er lov å håpe 👏👍

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!, Psykisk helse og angst!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s