Enkel middag, for tøffe/travle dager!

Idag trengte jeg/vi noe enkelt, men det trenger ikke smake dårlig av den grunn. Meget fornøyd med dagens middag, selv om den er særdeles enkel å lage.

image

Dette er som dere sikkert ser:

➡Kyllinglår
➡Småtomater
➡Rød paprika
➡Persille
➡Majones

Så lett å lage til, om du har en tung dag. For min del, har ikke dagen idag vært den beste. Når man starter dagen med panikkangst anfall, så er liksom resten av dagen noe redusert. Men samtidig føler jeg at jeg faktisk VANT litt, så alt i alt bra dag. Men sliten, ganske sliten.

Når det kommer sånne kuler ut av «det blå», blir jeg fort veldig redd og låst. Vi hadde planlagt igår, og handle idag. Siden det passet best i forhold til været blant annet, imorgen skal det visst bli ganske ille. Men da angst anfallet kom, lurte jeg først på om jeg bare måtte holde meg hjemme. Klassisk, man vil ikke ut når sånt skjer. Men så klarte jeg å snu tanken, til at det ikke er farlig. Dette har jeg hatt mange ganger før, og det hjelper ikke å være hjemme.

Gikk ut døra, og for avgårde. Joda, etter ca. 10 minutter var det på vei tilbake, og jeg klarte å slappe mere av. Følte meg litt stolt, for jeg hadde det ganske ille før jeg reiste. Så bra at det faktisk roa seg så fort, og at jeg nå har det helt ok.

Må innrømme at jeg virkelig ser frem til å komme ut i aktivitet, og forhåpentligvis få jobb igjen snart. Man trenger det, og jeg håper det går greit fremover. Venter egentlig bare på tlf for oppstart av arbeidsprøving, så håper den tlf. kommer snart 👍

Kan bare gå oppover fra her 😄

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo middag!, Min reise ned 10 kg til!, Psykisk helse og angst! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s