Fredagsburger!

Fredag er for mange en dag hvor man koser seg litt ekstra. Uka er over, helga starter og man vil spise noe godt. Godt trenger ikke bety usunt, og jeg storkoste meg nettopp med en deilig burger.

image

Burger lager jeg veldig enkelt:
➡Kjøttdeig
➡Salt, pepper, urter, hvitløk etter smak
➡Knar godt sammen
➡Former og steker

Ellers så er jeg hekta på persille, nam. Eneste «synden» på fatet her er dressingen, den er ferdig kjøpt (hamburger dressing). Den totale mengden karbohydrater i måltidet, er alikevel lavt nok for meg. Det er ikke over 10 iallefall 😉
Nå skal det sies at jeg ikke har for vane å spise sånn dressing, det er mannen som bruker den i hovedsak. Men dette smakte godt, og er enkelt å lage.

Så er det bare å frese i gang da, et herlig måltid som metter godt og lenge i magen 👍

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo middag!, Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Fredagsburger!

 1. Stina sier:

  Hei:-) jeg lurer på en ting….jeg har alltid likt å spise sen frokost, også kalt pf. Men koser meg med kaffe med godt oppi før dette….. Etter jeg startet på metformin har jeg blitt så sulten at den har fått meg til å ville ha enda hyppigere og tidligere måltid. I det siste har jeg tatt morgen dosen rundt 12 istede og da virker det litt bedre, men føler jeg da må kutte ut kveldsdosen siden det blir for kort tid i mellom.. Tar du den med sen frokost ? Eller når du våkner? Ha en fin dag 🙂

  • Lavkarbotips sier:

   Hei. Metformin skal alltid tas med måltid, ikke på tom mage 🙂 Har ikke legen forralt deg det? Ta ved første måltid, og så vet siste måltid, funker fint det. Har hendt at jeg har tatt tett og det har gått fint. Men hvilken dose går du på? Og bare to gang pr dag? Når spiser du siste måltid ca?

 2. Bianca sier:

  Ser gott ut! Om man skall köpa färdigsåser rekommenderar jag Eriks Chilibearnaise, har alltid den i kylskåpet och den innehåller bara 1.12 kolhydrater per 100 g. (Både Lommandes och Eriks har många färdig-såser med väldigt lågt kolhydratinnehåll). =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s