Happy friday!

Litt tilbakefall for meg om dagen, på det punktet jeg hadde lovet meg selv å fikse opp i. Da angsten økte på like før jul, datt dette med sminke osv. stadig lenger bak på prioriteringslista. Nå derimot skal jeg ha fokus igjen, det gleder meg personlig mest å møte et noenlunde fresht ansikt i speilet. Enn å se et trøtt og usminka et… Jeg tror de fleste damer kjenner seg igjen, å føle seg vel med seg selv er viktig.

image

image

Så er det fredag da, jeg tripper litt om dagen og venter sånn på tlf. ang. arbeidsprøvingen jeg skal på. Gleder meg sånn til å komme i gang, faktisk 👍

Men idag skal jeg lage meg noe kos til helga tenkte jeg, tror valget faller på kokos konfekt 👌Trenger noe kos i helga, som er greit lavkarbo messig. For jeg har ikke lyst til å miste den gode steamen jeg er i nå ;)Vekta går plutselig ganske lett nedover, og den vil jeg holde på så lenge det varer. Visste dere at kroppen til oss damer, har lettere for å miste vekt fra mens til eggløsning? Og litt tyngre for det fra eggløsning til mens.. Dette har jeg lest et sted, husker beklageligvis ikke helt hvor. Men det er iallefall sånn for meg, så da får man nytte tida 😂

Det føles godt å ha fått denne starten på det nye året, som viser seg nå. Fra å være litt nede første uka i januar, til at ting nå går oppover. Det føles veldig godt, og håper det fortsetter sånn.

Nå er det en liten en som ber om oppmerksomhet her, med andre ord han her 😍

image

Ha en god dag så lenge, dere flotte!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!, Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

1 svar til Happy friday!

  1. Yvonne sier:

    Jeg har opplevd seg at de gangene man føler seg skikkelig trist, flat og ikke noe særlig , så hjelper det å legge litt i det ytre. Det har gjort at ihvertfall jeg har følt meg LITT bedre de dagene jeg har følt at jeg har vært tygd og spytta ut igjen 🙂 Du er forresten veldig flink til å sminke deg. Ha en flott helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s