Ødelagt lørdags måltid :|

De som har angst vet hvordan dette er, de som ikke har angst kan muligens forstå litt av hvordan det føles. Jeg har akkurat fått det herligste måltid, totalt ødelagt. Et måltid jeg har gledet meg til nesten hele uka, og det var ikke hyggelig overhode.

Grunnen?

Finnes bare et ord, panikkangst!

Hvordan er det mulig, hadde gledet meg i dagesvis til biff, og så ble det ikke kos eller godt for den sags skyld. Eller godt var det jo, men smakte ikke og matlysten var null.

image

Jeg tvinga det ned, og det var det. Hadde lyst til å bare drite i hele maten, bare ikke spise. Men siden jeg har spist nesten null tidligere idag, så tvinga jeg det ned.

Jeg velger ikke å skrive dette, fordi en haug skal synest synd på meg. Velger vel egentlig å skrive om det, slik at andre som har det samme skal vite vi er flere. I tillegg så prøver jeg å skrive angsten ut nå, så jeg kanskje kan få det litt mer ok senere ikveld.

Det er ikke gøy, og den romantiske middagen med kjæresten, ble bare ekkel. Så sitter man igjen med
skyldfølelsen, skyld for at man har ødelagt det som skulle være koselig. Selv om jeg vet mannen min støtter meg, og prøver å hjelpe meg og roe meg ned. Så hjelper det ikke, når jeg har ordentlig panikkangst, synker ikke ting som andre sier inn. Uansett om det er min bedre halvdel som sier det. Jeg vet han ikke er skuffa, og at han forstår. Men det er ekkelt for meg, at middagen ikke ble som jeg ville.

Vi skulle feire litt, kose oss og bare nyte.  Vinen er på bordet, og biffen skulle være nydelig å spise.

Nå sitter jeg her etterpå og husker knapt en dritt fra hele måltidet, bare fordi jeg hadde så sterk angst. Dette er slitsomt, jeg ønsker ikke ha det sånn. Heldigvis nærmer den profesjonelle hjelpen seg 👍

Akkurat nå sover det en varm bylt på fanget mitt, mannen koser seg med vin og forhåpentligvis får vi en fin kveld resten. Det var dagens frustrasjon, ut og bort med den 🙂

Dette innlegget ble publisert i Psykisk helse og angst! og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s