Noe positivt 👍

Etter hendelsen igår, har jeg det mye bedre nå. Resten av kvelden igår ble for såvidt grei den også, vi klarte å kose oss og ting roa seg veldig. Det værste med angst, er egentlig den evnen den har til å begrense livskvaliteten. Det er ikke noe gøy å aldri kunne klare å glede seg 100% til noe, i tilfelle angsten skulle komme å ødelegge. Men jeg har troen på en bedre dag idag ;)Jeg er generelt sety blitt en god del bedre etter nyttår, enn hva jeg var før jul. Har ikke vært vant med å plages av panikkangst anfall de seinere årene, men det er vel en reaksjon av mye press de siste årene.

Nå er det på tide å dele noe positivt, noe jeg er ufattelig glad for! Jeg hadde labre forventninger til vekttapet i år, eller la oss si fornuftige forventninger 👍Hovedmålet for året er ned 1 kg i mnd. noe jeg mener er fornuftig i grunnen. Siden jeg ikke skal ned så fryktelig mange flere kilo, så tenkte jeg det var helt greit å ha som mål. Men den siste uken har det gått fort, veldig fort. Idag kunne jeg konstatere at målet jeg hadde for utgangen av mars er nådd.

Det føles jo helt surrealistisk på en måte, hadde forventet meg en viss motstand. Vektnedgangen var veldig treg ifjor, men jeg har komt til å tenke på en vesentlig ting. Jeg gikk på hormoner ifjor, både tablett kurer og så IVF’en. Det kan nok ha satt en god brems på det hele, og nå har jeg ikke tatt noen hormoner på 4 mnd. Skal slett ikke se bort ifra, at det er grunnen for at det nå løsner litt mer. Uansett, det er jo et resultat av at jeg er fokusert på mat og at jeg skal spise riktig.

Det andre som er meget gledelig, er jo at jeg nærmer meg IVF vektkravet med stormskritt. Har 3 kg igjen, så er det kravet nådd. Det vil jo si at jeg kan ringe dem om 2 kg, og fortelle at jeg snart er der. Men først skal jeg se det litt an, hvor lang tid de 2 kg tar. Mulig vi heller satser på et nytt forsøk til høsten igjen, men uansett kan jeg jo ringe å avtale det ;)Må også se det an fremover, for jeg skal være klar for ny runde psykisk også. Det er jo kjent at IVF behandliger er veldig tøft psykisk, og jeg tror nok en av grunnene for litt problemer nå er den tøffe opplevelsen ifjor høst. Jeg føler selv jeg er sterk, men tror rett og slett at kroppen kjenner på alt slitet de siste årene.

Jeg har vært igjennom mye, mange endringer. Så tar vel litt tid før man liksom får grep om det nye liv, så vi får se. Jeg tror dette blir meget bra, er ikke nederlag å be om litt hjelp til å sortere ting 🙂

Nå er jeg glad, jeg er motivert og alt som er positivt må man klamre seg fast til. Tenk at jeg snart er i mål med vektkravet, det gikk fortere enn jeg først antok. 4 mnd siden forrige forsøk, og jeg har gått ned 7 kg allerede siden da. For noen virker kanskje det tregt, jeg personlig er kjempe positiv og føler at det har gått fort. Jeg var jo i utganhspunktet redd for å ikke klare det i det hele tatt, det er jeg ikke redd for lenger.

Så da er den positive status:
➡3 kg igjen av IVF kravet
➡7 kg igjen av mitt eget mål

image

Power to the food 👏👏👏👏

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, PCOS og veien mot et barn!, Psykisk helse og angst! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Noe positivt 👍

  1. Marianne sier:

    Så gøy å høre att det går framover.Gleder meg sammen med deg. Dette blir nok ditt år skal du se.. Masse lykke til.. 🙂 Mvh Marianne fra Trondheim 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s