Formsjekk ✌

Hadde en veldig bra dag igår, det har jeg forsåvidt idag også ;)Men siden lørdagen var litt så som så, bestemte jeg meg igår for å ta en liten «formsjekk» som de så fint kaller det.

Jeg må jo si at jeg føler meg veldig bra om dagen, og er rimelig fornøyd med vekta mi. Trives endelig med meg selv igjen, og er lykkelig over at jeg har bra motivasjon og driv. Såklart gjør det noe med motivasjonen å være så nærme målene også, da gir man gass som bare det.

image

image

image

Katta ville såklart være delaktig i bilene som gubben tok, kattepusen vår være der vi er 😄Men er veldig hyggelig det da, han er en herlig skrue.

Føler meg som sagt veldig fornøyd med tingenes tilstand nå, og ser sånn frem med å komme i mål. Bare det å komme i mål med IVF kravet om noen få kilo, blir ufattelig godt. Da vet jeg at jeg har klart det iallefall, til tross for motstand og motløshet til tider. Fatter ikke hvorfor jeg tvilte på meg selv egentlig, det har jo gått så fint 👍

Neste formsjekk setter jeg til slutten av mars, spent på å se om der er enda noen endringer der 😉

image

På disse bildene her skiller det faktisk 7 kg 💪Jeg har faktisk litt problemer med å se mega tydelige forskjeller, men jeg merker det definitivt på klær og diverse. Uten tvil, og så merker jeg det faktisk på kroppen også. Vanskelig å forklare på en måte, men merker godt at jeg føler meg lettere på en måte 😄

Mulig for dere å se noe særlig forskjell?

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s