Nå har jeg tatt farvel 😄

Vet dere, igår tok jeg farvel etter mange år med dobbeldyna mi. I starten for mange år siden, hadde jeg dobbeldyne fordi jeg synest det var deilig. Men etterhvert ble dobbeldyne den eneste løsningen, for å føle at jeg hadde en dyne som dekket meg bra nok.

Det var fælt å være borte å ligge med enkel dyne, da den ofte ikke dekket kroppen min overalt. Ubehagelig å ligge å dra i dyna, fra den ene til den andre siden. Jo mere jeg dro, jo mer irritert ble jeg inni meg. For det ble alltid «hull» på ventre eller høyre side, alt etter hvilken retning jeg dro. Den tiden er jo definitivt forbi, for noen år siden nå. Igår tok jeg farvel med dobbeldyna, for alltid.

image

Den ligger nå her, og der skal den få ligge! Jeg fatter ikke hvorfor jeg har tviholdt på den så lenge, helt ærlig? Jeg har kjent på en slags «frykt» for enkel dyne… Sikkert kjempe rart for andre, men hver gang jeg har tenkt å bytte, har alle følelsene fra den tiden dukket opp. Så har jeg bare utsatt det, og utsatt det. Høres jo sikkert helt forskrudd ut, men det er sånne ting man går å tenker på 😂

Jeg hadde imidlertidig bestemt meg, neste gang vi skulle bytte på sengene. Ja, da skulle jeg også bytte dyne. Nå bruker vi å minimum bytte annenhver uke på senga, men må innrømme jeg har skyvd dette bytte litt ekstra frem. Nå går det jo opp for meg, hvor patetisk dette egentlig virker. Men nå er det jo sånn, føles jo nesten som en traumatisk opplevelse🙊

image

Men igår da jeg la meg, var jeg lykkelig. Tenkte at nå har du gjort det, det er dette som er deg nå. Du trenger den ikke mer, det er mer enn god nok plass her.
Huff, høres så dumt ut. Men dere kan kanskje se for dere sjokket ?
Når du har sovet under dobbeldyne i åresvis, plutselig oppdager du på besøk hos andre at vanlig dyne er egentlig litt for liten…. Tror egentlig ganske mange ville følt på den opplevelsen, og tenkt sitt ☺

Nå er jeg en stolt «eier» av en vanlig dyne, uten at jeg føler meg utilpass. Jeg har jo snudd, jeg er jo ikke kjempestor lenger. Da er det kanskje på tide å begynne å leve som en normal person 👍

Dette innlegget ble publisert i Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s