Et hvitt måltid!

Idag har jeg en sånn midt på treet dag, lysten til å lage den helt store middagen var ikke tilstede. Jeg er så evig takknemlig for at jeg ikke lenger bruker mat når jeg har det litt skitt, men klarer å ha en rutine på sunn og god mat. På dette området utviklet jeg meg helt klart mest ifjor, etter fadesene i 2013. Iløpet av ifjor, lærte jeg meg å ikke ta helt av om jeg skeiet ut. Jeg fikk også opp igjen fokuset på å ikke bruke mat, for å kurrere dårlige dager. Nå går det meste på autopilot, jeg vet hva jeg må spise for å ikke føle meg enda verre enn strengt nødvendig.

Idag var altså ikke lysten der, til å lage noe stort. Men jeg ble mett, av en særdeles enkel tallerken.

image

Som dere ser, ikke noe kjøtt her. På tallerken har jeg:

➡Guacamole av en hel deilig avokado
➡Fetaost
➡paprika
➡rødløk
➡småtomater

Jeg ble mett, her er det mye godt fett i avokadoen. Avokado har blitt min nye favoritt grønnsak (eller det er vel i grunnen en frukt), og jeg spiser den så ofte som mulig. Minst 3 dager i uken, spiser jeg en hel avokado. Men jeg sier ikke nei takk til oftere heller, og avokado er stappfull av alt som er godt for kroppene våre 👍

Det trenger ikke alltid være kjøtt på tallerken, det trenger ikke alltid være komplisert og varmt det vi spiser heller. Av og til kan man gjøre det enkelt, og det smaker jo godt. For dere som ikke har prøvd guacamole i kombinasjon med paprika? Jeg sier bare prøv, det er super digg. Jeg lager gjerne guacamole, og dipper paprika stenger i. Nam nam nam 💖 Bruk søkefeltet i bloggen, for å finne oppskrift på guacamole 😉

Avokado er noe vi alle burde spise mere av, jeg sier bare «go for it» :mrgreen:

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Et hvitt måltid!

  1. Anette sier:

    Dette så kjempegodt ut! Må prøves 🙂 Takk for en veldig inspirerende blogg!! Jeg har selv gått ned 50 kilo, men plutselig begyntebjeg å,legge på meg igjen, så nå er jeg tilbake på vannvogna, spise sunt og planlegge maten nøye så jeg ikke risikerer å skeie ut. Så jeg kommer definitivt til å følge bloggen din fremover :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s