Gjennom tykt og tynt!

Det er så sant som det er sagt, jeg og min kjære har jammen meg stått sammen i tykt og tynt. Sammen har vi opplevd mange vanskelige tider, og hadde ikke vi virkelig elsket hverandre, hadde det nok vært over for lengst. Jeg var ikke kjempestor da vi møttes, men jeg var ikke liten heller. Jeg var overvektig, men ikke i største grad.

Når jeg tenker på det, så er min kjære den eneste som har elsket meg ordentlig. Han har aldri plukka på vekta mi, uansett hvor ille det har vært. Bare det synest jeg krever en premie og hyllest i seg selv. For tro meg, jeg har blitt plukka på av andre. Og da var jeg ikke akkurat så overvektig heller….

Det at jeg har følt at min bedre halvdel har vært oppriktig glad i meg uansett, har faktisk også hjulpet meg. Det er jeg overbevist om :)For det som skjedde da, var jo at jeg måtte velge og virkelig ønske å få en forandring selv. Det hjelper ikke at andre plukker og maser, man må forstå og ikke minst ønske en forandring selv.

image

Her hadde jeg virkelig begynt å legge på meg, jeg ser ei usikker jente. Men en smilende og glad gutt, ved min side 💖
Jeg visste jeg gikk opp i vekt, og at jeg spiste veldig feil. Samtidig så fortrengte jeg det nok også, ville ikke se det. Samtidig kosa vi oss mye, var alltid en anledning for å kose seg. Det som var så dumt, var jo at jeg spiste i «smug» i tillegg.

image

Det var egentlig skremmende enkelt å legge på seg så mye, det var gjort på null komma niks nesten. Det føles litt sånn absurd, jeg visste at jeg stadig ble større. Fordi jeg vokste ut av klær, og hver gang jeg skulle kjøpe nytt måtte jeg høyere og høyere opp i str.

image

Alikevel har vi stått sammen, vi har kjempet oss igjennom det meste. Det har vært tøffe tak for oss begge, ikke bare meg. Men vi har kommet styrket ut, og det gjør oss på en måte litt «avhengig» av hverandre. Sammen har vi også opplevd utrolig mye, og jeg er takknemlig for alt av det.

image

Blant annet viste han meg musikkens verden, som jeg er veldig takknemlig for. Han så «noe» i meg, som ingen andre hadde sett. Jeg tror helt ærlig at han er en av de få som ser den virkelige meg, og ikke bare hvordan jeg ser ut. Det føles godt å vite at man virkelig har hverandres støtte, at vi er sterke sammen. Altfor mange forhold går i oppløsning av motgang, men ikke vi 💖
Nå har vi snart holdt sammen i 8 år, sprøtt å tenke på hvor fort tida har gått.

image

Så jeg er ganske ydmyk og takknemlig, for at vi faktisk holder sammen. I tykt og tynt, bokstavelig talt 💖

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!, Tips for overvektsproblemer! og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Gjennom tykt og tynt!

  1. Yvonne sier:

    Å nå smelta hjertet mitt 💚 det var et innlegg jeg faktisk har ventet og håpet litt på – fordi jeg vet hvor tøft det kan være å være «den andre halvdelen» i store livskiftninger.. Det ser ut som du har en fantastisk mann og jeg tviler ikke et sekund på at han vet han har en fantastisk kvinne ved sin side! Livet med deg er jo LANGT ifra kjedelig 😄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s