Så DEILIG å bli tatt på alvor!

Jeg har hatt et legebesøk idag, fordi jeg ville sjekke at alle vitaminer ol. er i orden. Spesielt ute etter b12 nivå pga den plutselige økningen på angsten, og flere andre ting. Men jeg hadde også bestemt meg for å legge alle kort frem, grundig. For jeg er som jeg tidligere har skrevet, veldig plaget med ekstraslag på hjertet og anfall av uregelmessig puls. Godt blandet med hjertebank 😂

Dette tærer på meg, og går veldig utover min livskvalitet i de periodene det herjer som aller værst. Jeg fortalte mønsteret på det hele, og hvordan det oppleves. Fikk også frem problemene med kvalme ol. Jeg tenkte at vi bare skulle ta blodprøver, men legen ville lytte på hjertet mitt. Jammen hadde jeg flaks gitt, for i det han skulle lytte begynte hjertet å tulle 🙊

Så der fikk legen høre det, hvordan det er. Så jeg spurte jo såklart om han hørte det, og selvfølgelig gjorde han det. Det var jo «voldsomt» sa han 😂😂 Han hørte jo at det var som jeg har sagt før, uregelmessig. Forskjell på innpust og utpust, og mye hopping rett og slett. Så fikk jeg det bekrefta da, ikke jeg som er gal i hodet 😄Har jo trodd at mye av dette har vært innbilning, og ikke noe uvanlig. Men var visst ikke heeeeelt normalt nei, selv om han ikke trodde det var noe farlig da. Han trodde ikke jeg kom til å falle om nei, som han så fint sa 😂

Dere aner ikke hvor fantastisk det føles å endelig få hjelp, å bli tatt på alvor. Har nevnt disse problemene mange ganger hos min fastlege, men først nå får jeg hjelp. Føler ikke det har blitt tatt på alvor, før nå. Så måtte jo gi legen skryt såklart, for at han faktisk tok dette seriøst. Jeg er jo tusen ganger mere avslappa nå, som det faktisk blir ordentlig sjekka. Føler meg tryggere, og aner et håp om at dette kan fikses til det bedre.

Jeg håper sånn at de blodprøvene viser noe, slik at det er enkelt å fikse. Visst ikke blir det vel flere sjekker, om jeg forstod det rett til hjertespesialist. Men håper jeg slipper det da, og at dette går seg til. Mulig jeg har for lav blodprosent, at det kan være en årsak.

image

Dere aner ikke hvor glad jeg er, har gått leeeenge med dette nå. Det sliter meg ut, og bedrer ikke akkurat angst heller da. Vil faktisk skylde ganske mye av angsten, på at hjertet er så nervøst som det er..   Ikke moro, og det svekker jo mye av livskvaliteten når det står på som værst.

Nå skal helga nytes, så håper jeg neste time gir noen svar på hvorfor. Kryss i taket for det da 👍✌

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

1 svar til Så DEILIG å bli tatt på alvor!

  1. ellen sier:

    Godt at du blir tatt på alvor! Syns du også skal måle kortisol nivå. Blodprøve morgen og kveld.
    -ellen –

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s