Fortsetter bukse-målet fra 2012 ✌

Nå er jeg virkelig i siget, inn i det nye året. Alt går i en fin flyt, og jeg har det faktisk fantastisk. Etter legebesøket på fredag har det vært litt opp og ned, men jeg har det faktisk veldig flott egentlig. Jeg trodde jeg var litt koko i hodet, men tydeligvis så er jeg ikke det alikevel 👍Nå håper jeg at de finner det kjapt ut, slik at jeg kan sette i gang og trene ordentlig igjen. Uten å slite med hjertet underveis og etterpå..

Men dere, jeg har tatt frem igjen en bukse jeg kjøpte i 2012. Sist gang jeg veide så lite som nå 👏👏👏Da kjøpte jeg 2 bukser i str. 40. Den ene av dem har jeg ikke funnet enda, den vet jeg passer nå. Fordi den passet nesten for 4-5 kg siden, og den passet på den tiden i 2012. Må finne den, og bruke den….
Den andre fikk jeg aldri helt igjen i 2012, jeg var svært nærme. Men så kom jula 2012 og i 2013 vet dere hvordan det gikk (ikke særlig bra).
Men nå idag fant jeg den frem igjen, tenkte at jeg må jo sjekke ståa nå. Vet dere, den gikk ikke helt igjen. Men det er NESTEN!

image

Den kom godt opp over rumpa og det, men når jeg prøvde å trekke sammen for å knappe igjen, mangler det et par cm. Omtrent sånn som i 2012, mulig litt nærmere nå faktisk. Så dette blir prosjektet mitt nå fremover, få igjen buksa ✌

Jeg gir meg selv en mnds tid, så får vi se hvor lang tid det kommer til å ta ☺Det føles iallefall veldig godt å være her jeg er nå, kan i grunnen ikke beskrives. Full fart fremover, her er det bare å gi gass. Nye mål skal nås ✌
Jeg har satt meg mål om minus 2 kg frem til 1. April. Håper jo og tror at det skal gå bra, er 2 mnd til det. Men håper jo det går vesentlig fortere, men vi får se. Jeg er forberedt på at vekta lever litt sitt eget liv, så den samarbeider jo ikke hele tiden akkurat. Men samma det, bare jeg samarbeider 👍;)

Hvor lang tid tror DU det tar, før buksa er på? Hadde vært moro om noen tippa rett 😂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s