Kjære energi, kom til meg 😣

Enkelte dager vet man ikke helt, jeg kan veldig lett føle meg i en tåke. Det er ikke nødvendigvis sånn at jeg har det møkka dårlig, men det blir mer en sånn følelse av å være litt i koma.

image

Hvor man føler at man bør gjøre noe, men energien kommer bare ikke. Jeg tror nok kroppen min har fått kjørt seg kraftig de siste 4 årene. Det er jo helt klart en påkjenning for kroppen å gå ned så mye, men det er så verdt det.

Jeg tror nok også at jeg er ganske sliten nå, fordi jeg står midt i en haug med uklare ting. Hva som skjer fremover vet jeg ikke så mye om, men jeg vet det skal skje ting ☺Jeg håper bare inne i sjela mi at legen finner noe unormalt på blodprøvene mine, så kanskje jeg kan få mere energi og mere normal hjerterytme igjen. Skrotten min er nok en smule sliten om dagen ja, og jeg tenker en del.

Samtidig sitter jeg inne med en entusiasme, jeg har lyst til å komme meg fremover. Så er litt sånn at jeg vil, men kroppen vil ikke. Jeg blir mildt sagt meget overrasket, om de blodprøvene er normale. Da fatter jeg ikke helt min arme råd, for kroppen føles ikke rett. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det er bare den indre stemmen som sier det. Er jo så spent på de blodprøvene vet dere, at jeg holder på å gå av skaftet 😂

Samtidig har jeg tenkt litt på den ulyden han hørte på ene hjerteklaffen, ikke sånn at jeg er i full angst pga det. Men jeg har jo helst ikke lyst til at det skal vise seg å være noe feil med den da, som lekkasje eller annet… Men går ikke å tenker på det 24/7 heller da, kan ikke gjøre annet enn å vente rett og slett ☺

Igår lagde jeg en stor lchf pizza, det var smart. Så har jeg middag i flere dager fremover. Den er jo skikkelig mektig, så jeg spiser to stykker og går i timesvis på det. Blir ikke kvelds idag heller, men skal nå sies at matlysten min ikke er på topp heller. Har nok med ketosen å gjøre, jeg får veldig lite matlyst når jeg er i det. Men vet dere, jeg har planer om å prøve meg på en ny variant av rømmegrøt til helgen igjen. Tror det kan bli veldig bra, med fenalår er det jo helt himmelsk.
Dere skal såklart få oppskrift, om den blir bra 😉

Nå skal denne slitne kroppen nyte noen timer på sofaen, og samle litt energi til imorgen. Har lyst til å prøve å gå en tur i lett terreng, for jeg har havna veldig bakpå når det kommer til 2015 utfordringen min. Jeg synest rett og slett at det er ubehagelig, når hjertet ikke slår som det skal. Og ved trening/bevegelse fremprovoserer det enda mer, så jeg vegrer meg litt.

Selv om jeg helt sikkert kan trene, og det helt sikkert ikke er farlig å gjøre det. Merker jeg at det hemmer meg, og det er kjipt. Har egentlig bare blitt gradvis verre over en 3-4 mnd. periode, så nå er det nok!

Men bare vent, om en stund skal jeg være i gang igjen. Forhåpentligvis med mere ennergi, og mer samarbeidene kropp 👍

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s