Litt småredd jeg nå…..

Var til legen på fredag, hvor det ble tatt blodprøver pga hjertet mitt. Jeg håpet så inderlig på at legen skulle finne noe der, at det var det hele. Nå er jeg sikkert totalt dramaqueen, men er litt småredd nå. Kom brev til meg idag, som legen hadde skrever allerede mandag. Kom nok i posten igår, da jeg ikke sjekka igår.

image

Nå er det kanskje naturlig å bli bekymra, når man skal til hjertelege fordi noe mistenkes å ikke være helt som det skal. Kan for all del bare være en bagatell, hvilket jeg for guds skyld håper. Har en mann som ble litt småbekymra også, men vi får håpe det beste. Er alt i alt bare glad for å bli hørt, og bli sjekka ordentlig.

Litt redd har man lov å være, men jammen meg kjapt «levert» av den fantastiske legen 🙂

Nå skal vi prøve å nyte helga her, og ikke krisemaksimere for mye. Noe jeg kan være veldig god på 😁

For de som evt. måtte få for seg at jeg har problemer med hjertet pga. lavkarbo, må jeg bare si.. Jo mere karbohydrater og sukker jeg spiser, jo verre oppfører det seg 🙂

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Litt småredd jeg nå…..

  1. Heidi sier:

    Tror dette kommer til å gå veldig bra. Håper du klarer å nyte helgen og slappe av sammen med din kjære. Lykke til med alt sammen framover. Jeg synes du er utrolig flink.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s