Lite eksperiment på gang idag!

Hei alle sammen!

Det er fredag, og jeg er foreløpig i grei form idag. Nja, nå tenker jeg på at hjertet oppfører seg, når det gjør det er det en bra dag 👍Våkna med betent arm, men det er en helt annen sak 😁Det går over, bare jeg er forsiktig!

Har fått gjort litt her hjemme i sakte tempo, og det er nydelig vær ute. Igår sendte jeg avgårde speilrefleks kamera på service, da det var noe galt med porten for minnekortet. Går på garantien regner jeg med. Gleder meg til å få det tilbake, for har vært et problem en stund og tok tid før jeg fant ut hvordan jeg kunne levere det for reperasjon. Om dere lurer, så er det defor bildene er som de er på bloggen nå. I tillegg har jeg fått problemer med dataen, etter jul. Den funker ikke lenger, og derfor er mobilblogg og mobilkamera det jeg får brukt.

Skal se hva jeg får gjort med det problemet, når kamera kommer i retur. Det er lov å håpe på at jeg kan overføre bilder fra speilrefleksen, til mobilen. Samt jeg vet ikke om det går, men det kan jo prøves om det finnes kabel for det.

Idag skal jeg prøve meg på en rømmegrøt til middag, ny variant som jeg håper blir bedre enn det jeg tidligere har gjort. Så jeg gleder meg litt til å prøve det, og er spent på resultatet. Har såklart fenalår jeg skal spise til, det er et must til rømmegrøt for meg.

image

Er bestemt på at dette skal bli en bra dag, og prøve nye ting på kjøkkenet er veldig moro synest jeg. Ekstra moro er det, når jeg kan dele resultatet med dere etterpå 👍Så nå håper jeg dette blir bra, wish me luck 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s