Komplekser!

Et av mitt største kompleks har alltid vært hake og hals partiet mitt. For mange høres det kanskje merkelig ut, men for meg er det sånn. Jeg liker ikke at det henger, og jeg har alltid ønsket meg en fin linje under haka og en slank og fin hals. Såklart så var jo det totalt umulig, med alle kiloene jeg bar på.

image

image

Men nå føler jeg endelig at jeg kan nærme meg noe, som jeg kan være fornøyd med 👍
Vet ikke hvorfor dette er så viktig for meg, men har sikkert noe med at jeg alltid har vært den med dobbelthake og tykk hals. Egentlig er det jo en bagatell, i forhold til at jeg led av såpass kraftig og sykelig fedme.

Men er vel kanskje defor dette føles så viktig for meg nå⁉
Jeg er ikke helt der jeg vil være med dette komplekset, men jeg nærmer meg. Tenker at 7 kg ned, vil gjøre den siste finishen på dette.

Når det kommer til vekttap om dagen, har det (som forventet) hengt seg litt opp. Jeg er idag gått opp en kilo, igår 1,5 kg… Men jeg vet godt hvorfor, er vannsamling i forbindelse med syklusen min. Så jeg må jobbe kjempehardt med hodet om dagen, for å ikke bli demotivert. Her gjelder det bare å tenke at det går nedover igjen, bare jeg er flink og spiser bra. Hadde jo en sånn periode rett etter start etter nyttår også, men jeg holdt ut og etter 1,5 uke raste jeg nedover. Kroppen gjør det den føler for, uansett hvor flink man er. Så det viktigste er i grunnen og la den bestemme, og bare gjøre det man vet er riktig.

For øvrig så kommer nok ikke de vann kiloene til å slippe før ut i uka igjen tror jeg, for idag er det pinnekjøtt på menyen her. Hvilket er veldig salt, men sånn er jo det :)Jeg skal ikke ha poteter til, men skal ha kålrotstappe. Kålrotstappe er i grunnen ikke så mye bedre enn potet da, kålrot har veldig høy Gi når den er varmebehandlet. Men jeg trenger nå ikke spise begge deler iallefall, og kålrotstappe er obligatorisk til pinnekjøtt.

Men nå har jeg kjørt hardt på kostholdet i over en mnd. så synest det er helt på sin plass med et lite «fri-måltid» :)Tror jeg godt overlever det altså 😉

Imorgen er det ny uke, som starter med legebesøk. Så venter jeg svar på når jeg skal begynne i jobb prøving, forhåpentligvis skjer det noe der veldig raskt. Det blir uvant situasjon for meg, men jeg må igjennom det og i grunnen gleder jeg meg også. Vet det kan bli hardt, men så lenge jeg er helt ærlig og spiller på lag. Så må det jo bare gå veldig bra tenker jeg 👍

Ny uke, nye muligheter 💖

Dette innlegget ble publisert i Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!, Min reise ned 10 kg til! og merket med . Bokmerk permalenken.

1 svar til Komplekser!

  1. Ragna sier:

    Hei Da er vi to som har gått opp.Har bare spist litt lite og litt salt men vet at det slipper om ei stund Gøy å følge deg Stå på du er vakker 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s