Morsdagen sliter i meg!

Idag er det morsdag, og alle de fantastiske mødrene blir feira i de tusen hjem! Det er ikke annet enn bra og fantastisk, at både mammaer og pappaer har sin egen dag! 💖

Alikevel sliter både mors og fars dager litt i meg, redselen for å aldri få oppleve det underet å bli foreldre er absolutt tilstede. Jeg jobber og jobber for å gå ned i vekt, det siste jeg må. Jeg er ikke tvil om at jeg klarer det, men om jeg/vi blir foreldre er ingen selvfølge av den grunn.

Rundt oss er det babyboom for tiden, det er ufattelig koselig da. Jeg unner alle som en å bli foreldre, det er ingen misunnelse å spore her. Heller en sorg i hjertet, men samtidig glede på andres vegne. Gir det mening? 💖

image

Jeg er «mamma» for en liten pus om ikke annet, men det kan jo ikke helt sammenlignes. Samtidig som jeg er veldig nærme vektkravet for videre IVF, føler jeg at det er en del andre faktorer som må på plass før et nytt forsøk. Vi har vel blitt enige oss imellom, å ikke ta et nytt før til høsten. Man skal være klar for den tøffe psykiske delen, og sånt også. Vi klarte oss supert igjennom forrige forsøk, skal sies.

Vi passa på hverandre, og vi fikk atter en gang bekrefta hvor sterk vi er sammen og hvor glad vi er i den andre. Må ærlig innrømme at jeg er litt bekymra for tiden, om vi får kjenne på gleden noen gang. Jeg føler jeg må bli ferdig med dette hjerte greiene nå, og krysser alt jeg har for at det ikke er noen fare. Mange løse tråder, det er litt sånn kaos på flere plan. Men samtidig har jeg veldig tro på at alt er mer organisert til høsten igjen, og da føles det riktig å vente frem til da.

Så går denne morsdagen mot slutten også, med savnet og redselen i hjertet. Samtidig vil jeg gratulere alle fantastiske mødre der ute med morsdagen, og en ekstra god klem til min helt egen mamma som jeg er veldig glad i 💖
Kanskje jeg en gang i fremtiden kan få feire morsdag, og farsdag. Mister man håpet, mister man alt. Så her er det bare å håpe 💖

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn!. Bokmerk permalenken.

4 svar til Morsdagen sliter i meg!

 1. Yvonne sier:

  Å så jeg unner deg å få dette til ❤ Gleder meg til den dagen bloggen din bare overøses av hjerter og smileys og det står med store bokstaver at alt har gått bra 🙂 Bare husk å fortsette å øve – mirakler kan skje 🙂

 2. Alle gode ønsker til dere💕

 3. Anna sier:

  Synes så synd på deg og mannen din. Det var være noe av det tøffeste man kan gå igjennom psykisk. Håper vi snart får lese på bloggen at du er gravid – jeg krysser fingrene for dere 🙂 Kan jeg spørre om de psykisk plagene dine har kommet som følger av dette?

  • Lavkarbotips sier:

   Dette tærer psykisk, det er helt klart! MEN jeg har nå fått påvist mangel på vitamin D, noe som ikke burde være noe sjokk i grunnen. Men har rett og slett ikke tenkt på d vitamin, flaut nok. Så angstfull og regelrett deprimert som jeg har vært de siste 3-4 mnd har vært skummelt. Er nå spent på hvordan tilskudd forandrer min tilstand fremover nå… 🙂 Men klart, barnløshet tærer på psyken, det er helt sikkert. Mange skuffelser underveis kan man si.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s