Tøffe tider!

Om jeg skal være ærlig med dere, så har jeg hatt det skikkelig tøft de siste mnd. Dere vet det jo egentlig allerede, men det har vært veldig tøft. Har knapt kjent meg selv igjen, har ligget i en sofa og gjespet dagen lang. Tenkt negative tanker, og til tider vært full i angst. Har hatt det skitt, mens jeg har prøvd å holde hodet over vannet. Enkelte dager har jeg bare latt hodet synke under, følt at jeg bare har «eksistert» og ikke levd.

En ting er sikkert, det er aldeles ikke meg. Jeg er ikke sånn, jeg elsker jo livet. Har vært redd ganske mye, ikke forstått noen ting. Levende koma er vel et dekkende ord, og konstant svimmelhet til tider.

Nå har jeg fått avdekket denne mangelen på D vitaminer, og jeg må ærlig si at jeg er noe «lettet» over det. Jeg tenker jo definitivt at en god del av disse vonde symptomene, snart kan avta og mye kan kanskje fordufte helt. Det føles ikke godt å føle seg død blant de levende, jeg lurer egentlig på hvor lenge jeg har vært lav. Siden jeg har vært så drita dårlig! 🙈

Egentlig er det som jeg skrev igår, FLAUT at jeg ikke har tatt tilskudd for å forebygge mangel. Da mangel er ufattelig vanlig med tanke på hvor vi nordmenn bor, og jeg har ikke tenkt på det. Flaut rett og slett 🙈

image

Jeg håper den frustrerende tiden snart er over, det har mange dager vært en kamp å bare gå over gulvet.

Bank i bordet så føles det som om jeg har fått litt mer energi, ikke på topp, men jeg gjesper ikke hele dagen. Idag har jeg følt meg ok, har fått gjort mer enn på lenge og jeg holdt ut litt lenger før jeg måtte hvile litt 🙂

Tenkte å ringe legekontoret imorgen, og be om nivået jeg ligger på. Glemte å spørre om det, og husker ikke om legen sa det. Husker bare han sa at jeg er lav..

Om noen mnd. skal jeg be om ny prøve, for å sjekke om det er bedring. Håper det da ser bedre ut 👍Jeg skal lese meg ordentlig godt opp rundt dette med D vitaminer, for her er det mye å lære og masse ny forskning skjønner jeg.
Imorgen er for øvrig min første time på DPS, blir spennende det kan man si.

Dette innlegget ble publisert i Psykisk helse og angst! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s