Energi ☺

God lørdag til dere alle! Det er en overveldet jente her, som er ufattelig glad for all responsen på innlegget om billig ukesmeny! Det er så ufattelig godt å få en sånn respons, etter mye arbeid med det. Jeg har vel mer eller mindre bestemt meg for, at det der må bli en fast greie 👍 Så ved jevne mellomrom kommer det til å komme nye, og jeg håper dere vil ha like mye glede av dem i fremtiden også.

Jeg begynner definitivt å få mer energi nå, det kommer ganske klart for meg at D vitamin mangelen har rota kroppen min litt til. Har vært så lav på energi, at jeg knapt har kjent meg selv igjen. Nå merker jeg en stigende kurve der, og håper jeg kommer til normalen igjen etterhvert. Men jeg ser mer lystbetont på det meste nå, er ikke sånn at alt føles som et ork. Snart får jeg tilbake speilrefleks kameraet tilbake, nyfiksa. Har vært i ustand lenge nå, og har endelig fått rævva i gir med å få det ordna. I tillegg vil jeg fra mandag av, ha normal tilgang på data igjen. Så det blir da lettere å få brukt gode bilder igjen, og få blogga «ordentlig».

Starten på dagen idag har vært god, når jeg våkner nå om dagen føler jeg at jeg er uthvilt. Jeg sover godt/bedre, og jeg har ikke en konstant indre dirring og uro.

image

Dagen ble ikke akkurat verre med denne frokosten da, tynne lavkarbo knekkebrød. Med masse smør, egg og røkt ørret. Nydelig godt, og faktisk har matlysten min blitt bedre igjen også. Har knapt orka tanken på mat de siste mnd. noe som har vært veldig ubehagelig i grunnen.

Seinere idag tar jeg en reprise av en middag før i uken, som også er nevnt i den billige ukesmenyen

image

Nakekoteletter blir så saftige, og møre om man steiker de i lengre tid i steikeovn. Bare å brune dem først, så kan man steike ganske lenge på rundt 100 grader i ovnen. 2 timer for eks 👌

Ellers kan jeg meddele at vekta er på riktig vei igjen, etter to uker med litt opp. Gikk opp 1,5 kg ca i forbindelse med syklus, hvilket er vanlig for meg. MEN det er ikke vanlig at det sitter så lenge i… Men nå vet jeg synderen, jeg tåler ikke søtning så bra som før tydeligvis. Jeg fikk et svært uheldig forhold til sukkerfri sjokolade en periode, gikk fra å spise noen ruter i uka. Til å ende opp med en halv til en hel plate, hver dag 🙈

Dette er ikke noe jeg anbefaler, eller står for, for øvrig. Men det usunne forholdet, kom nok av at jeg har hatt det tungt og syntes nok synd på meg selv. Ikke bra i det hele tatt, men falt iallefall ikke ut på høykarb galeien da. Uansett, lavkarbo søtsaker skal ikke ha en daglig plass i kostholdet. Ikke hos meg iallefall, og anbefaler det heller ikke for andre. Så på mandag var det nok, jeg kutta tvert alt. Har kun drukket vann siden, og ikke spist noe som er søtt overhodet. Ble en litt tøff mandag, men på tirsdag var det over og nå tenker jeg aldeles ikke på det. Deilig, og sånn det skal være.

Typisk nok så ble det litt som tenkt, vekta gikk sakte men sikkert ned igjen til minste notering i år. Så det er vel som med mange av oss, kan ikke spise søtsaker, selv om det er sukkerfritt, hver bidige dag uten konsekvenser.
Men da er det testet for min del, og da vet jeg det. Men når det er sagt ville jeg neppe fortsatt med å spise det hver dag, selv om det ikke hadde hatt skylden. Kroppen vil ha ordentlig mat, og jeg synest det er akkurat det man skal gi den. Det å fortsette med alt som er søtt (daglig) osv. er jo det samme som å fortsette de dårlige vanene man hadde.

Nå skal jeg finne på noe, jeg har lyst på en gåtur idag. Men har også litt å gjøre i hjemmet. Så jeg får se hvor langt jeg holder, og ta det viktigste først 🙂

En god lørdag ønsker jeg alle sammen!

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s