5 km med pur glede 👍

For noen er 5 km gåtur lett match, for meg var dette ufattelig stort idag. Ikke det at distansen er lang i seg selv, men for meg som for en stund siden ikke hadde energi til å gå 1 km en gang… Ja, da føles det stort. Jeg hadde knapt energi til å gå over gulvet her hjemme, det føltes grusomt.

Idag skulle vi altså ut på tur, og jeg tenkte mere 2-3 km kunne være målet. Slik at jeg  ikke skulle få en uventa smell ☺
Vi gikk ut, og sola varma så deilig!

image

Herlig sol, og jeg følte meg topp. Vi endte altså opp med i overkant av 5 km. Noe jeg er stolt over, og energien var fremdeles på topp da vi kom hjem.

image

Når helt sikre vårtegn dukker opp i tillegg, er det jo komplett lykke.

image

💖

image

Denne turen ga meg en sånn god følelse, og bare det å gå hånd i hånd med mannen. Le, prate og ha det kos. Det var veldig fint, og jeg gikk ikke med en konstant tyngende følelse eller konstant angst. For bare en liten stund siden, føltes det som om noen konstant prøvde å presse meg ned i bakken. Ufattelig ekkelt.

Så det ble 5 km av ren lykke, og håper det fortsetter sånn med formen. Det ble iallefall en positiv tur idag, og det tar jeg med meg 👍

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, Trening med lavkarbo! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til 5 km med pur glede 👍

  1. Yvonne sier:

    Lykken er veldig enkel noen ganger 🙂 Ble glad av å lese dette. Ha en fin uke !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s