Balanserer på en knivsegg!

Dere, jeg fikk en særdeles dårlig nyhet «hjemmefra» familien igår. Dette gnager meg skikkelig, og jeg har egentlig bare lyst til å sette meg ned og bare gråte 24/7. Jeg er trist, er redd, har det vondt og samtidig har jeg et lite håp. Samsurium av følelser med andre ord, og det er ikke godt for min selvdisiplin. Jeg har det siste døgnet allerede rukket å tenke mange tanker om usunn mat. At det ikke gjør noe om jeg slacker litt, og til og med noe så dumt som at jeg fortjener usunn mat.

Fortjener????

Jeg vet jo hva kroppen min fortjener, den fortjener sunn og riktig mat. Så da har jeg tenkt som så, at med usunn mat får jeg det bare verre. I tillegg til at jeg kommer til å legge på meg igjen. For brister jeg nå, er jeg redd det kan vare en stund 😦

Dette er de negative sidene ved å bo langt borte fra familie, man er der ikke på sekundet. Selv om man vil aller så mye. Jeg er jo ikke alene, sånn er det jo for mange. Sånne ting kan så lett ødelegge alle rutiner man har laget, man tenker man ikke orker å stresse med sunn mat. Men sannheten er jo at sunn mat ikke er noe stress, sunn mat er rutine for meg. Så hva er det da? Unnskyldninger, og i tillegg lysten til å spise bort det vonde. Ikke noe nytt for meg akkurat…. Jeg har spist bort følelser hele mitt liv, og frem til 2011.

Alt vi sitter igjen med er egentlig et håp, ting kan vel snu, selv om det ser aller så mørkt ut 🙏

Så skal jeg fortsette å kjempe mot demonen, som vil lede meg på ville veier! Det er jo bare typisk, på vei opp fra et hull og på full fart ned i et annet. Hva er det dem sier…. Man kan ikke få både i pose og sekk…. 💖

image

Det er iallefall godt med kos fra en pelsdott, og støtte fra kjæresten:oops:

Dette innlegget ble publisert i Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!, Hverdagsprat! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s