JIPPI 😁

image

Er bare et ord som er dekkende, JIPPI 👍 Starten etter nyttår har vært bra i det store og det hele, jeg gikk rimelig kjapt ned etter nyttår. Men det har gått veldig i rykk og napp. Jeg er som alle andre, utålmodig ☺ Så når jeg nå (igjen) har stått bom stille i snart 3 uker, går det på tålmodigheten løs. Jeg har bitt fast tenna, jeg har fokusert på å bare gjøre det jeg vet funker. Jeg gjorde jo selv ris til egen ræv, da jeg havna på skokolade kjøret noen uker. Selv om sjokoladen var sukkerfri, så er det jo ikke bra. Jeg gikk ikke ned, og gikk heller litt opp.

Nå har jeg ligget stuck der jeg var, etter at jeg slutta med alt søtt. Men idag kunne jeg med glede konstatere, jeg har plutselig kommet en kilo lenger ned 💖 Jeg tror alltid at jeg skal hoppe og juble helt vilt, så glad blir jeg merkelig nok ikke. Men jeg blir glad ja, og det kommer noen jubelrop inni meg 👍
Det er 2 kg igjen, så er IVF kravet i boks, tenk det. Jeg trodde ikke at jeg skulle lukte så fort på det, da jeg fikk kravet heeeeelt i slutten av september ifjor.

Men nå har jeg sett det igjen, det er mulig. Det er bare jeg som må gjøre jobben, fokusere og ikke gi meg. Nå er det 1 kg til jeg kan ringe dem, og da kommer jeg til å være drit stolt! Det er 2 kg til jeg er i mål med det, og det er 6 kg til mitt eget hovedmål. Det bruser inni meg, det jeg trodde ville bli den umulige oppgave, har blitt noe flott. Noe flott som jeg virkelig trengte ☺Nå er jeg egentlig takknemlig, for jeg var ikke fornøyd med vekta jeg hadde da jeg heller. Jeg ville mere ned, det at kravet kom ga meg nok en ekstra push bare. Som jeg kanskje trengte ☺
Nå er jeg bare glad, trives veldig godt med meg selv.

Så kan jeg si dere at jeg er veldig i form stigning om dagen, så vet dere det. Jeg er absolutt ikke 100%, men angsten er mye bedre. Jeg er ikke så deppa lenger, og jeg har energi til å ikke bare ligge på sofaen å gjespe. Det er rimelig stor forskjell på bare 1,5 uke, selv om det er et stykke igjen, helt klart. Men det er i grunnen ikke så stor tvil i mitt hjerte, min form den siste tida bare MÅ ha hatt sammenheng med mangelen på D vitaminer. Får ta med på slutten at de som evt. lurer på om de har mangel, BØR gå til legen å sjekke det. Før dere antar noe 😉

Dette var en oppdatering fra ei svært så glad jente, et kilo nærmere målene ☺

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, PCOS og veien mot et barn!, Psykisk helse og angst! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s