Så ufattelig GLAD ☺

image

Et bilde sier mer enn tusen ord! 💖
Jeg er virkelig så glad, som bildet gjenspeiler. Endelig går vekta rett retning igjen, og jeg har virkelig hatt en vellykka start på 2015.

Til tider har det gått på tålmodigheten løs, for vekta har gått ned på en litt merkelig måte. Jeg har stått stille 2-3 uker i slengen, for så å gå ned 2 kg på noen dager bare. Totalt sett har jeg nå gått ned 4 kg siden 5. Januar. Tenk det, jeg er strålende fornøyd. Siden slutten av september har jeg nå gått ned totalt 8 kg. Jeg mangler fattige 2 kg på 10 kilos kravet ☺
På mitt eget foreløpige hovedmål, mangler jeg 6 kg totalt. Jeg er så nærme, så nærme.

Jeg som tvilte på meg selv, var nedtrykt og veldig redd. Det var jo totalt uten grunn! Målet mitt for 2015 var å gå ned 1 kg pr. mnd. Men med den farten nå, er jeg jo allerede i mål, med målet som skulle nås innen 1 Mai. Ja, 1 kg i mnd var kanskje veldig lavt, men bedre det og så bli positivt overrasket, sant?

Uansett, så føler jeg meg bedre enn på lenge. Jeg har en kg igjen til mitt nye mål, innen 1. April. Jeg håper og tror at jeg når det før 1. April. Men klart, med kroppen kan man aldri vite ☺Den gjør som den vil, samme hvor fokusert og hardt jeg jobber.

Det føles nesten som en drøm i grunnen, at jeg er så nærme så nærme. Jeg har hatt en reise på mange tusen mil føles det som, nå er det bare spurten igjen 👏👍

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s