ALT skjer til uka for meg! ☺

Idag er det søndag, og jeg nyter dagen. Uken som kommer blir full av avtaler og aktivitet for meg, noe jeg både gleder og gruer meg til. Formelig talt alt skjer til uka, er det ikke typisk? ☺

Jeg har vel kanskje ikke fortalt at jeg har starta hos psykolog? Jeg hadde første time for 1,5 uke siden ca. En veldig positiv opplevelse, og jeg ser frem til å fortsette. På tirsdag er time nummer 2, og jeg gruer meg ikke i det hele tatt. Var veldig spent og nervøs på første time, men det gikk veldig bra. Etter den timen, skal jeg nesten direkte videre på møte ang arbeidsprøvingen jeg skal begynne på. Og på onsdag er jeg vel ordentlig i gang der, regner jeg med.

På torsdag OG fredag skal jeg til hjertelege på sykehuset, tors. skal jeg bare få koblet på EKG tror jeg. På fredag skal jeg vel ta av EKG måleren, og så skal det tas ultralyd av hjertet. Så får vi se da, det går sikkert fint. Jeg var veldig redd en periode, men faktisk så tror jeg mer og mer på at alt sikkert er ok. Blir sikkert litt spennende, men tror utfallet blir bra.

Sånn er det, noen ganger skjer bare alt på en gang. Like greit kanskje på noen måter ☺ Håper bare energien holder, og at skrotten ikke streiker helt. Men med positiv innstilling, kan man komme lenger enn langt.

På tirsdag skal jeg også få hentet speilrefleks kameraet som har vært på service, ENDELIG! ☺Gleder meg sånn til å få begynne å bruke det igjen, så bildene blir ordentlig på bloggen igjen. Har så innmari lyst på et nytt objektiv til det også, men tror det skal få vente litt.

image

Ellers har jeg virkelig begynt å grave meg opp fra sofaen, mer og mer. Prøver å være en del i generell aktivitet gjennom dagene, og det går fint. Merker jo at jeg ikke er 100% akkurat. Men det kommer seg, mer og mer.

Ute har det kommet snø, og det var ikke med i min plan. Men pytt pytt, det for så være. Nå håper jeg uka blir god, til tross for hard timeplan. Er iallefall veldig glad for at noe endelig skal skje, da er det håp for fremtiden vet dere 👍

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo kaker!. Bokmerk permalenken.

2 svar til ALT skjer til uka for meg! ☺

  1. spinellla sier:

    Ja en fin uke da, husk å ta vare på deg selv 🙂

  2. Yvonne sier:

    Høres supert ut 🙂 er fint når man har en del på tapetet og attpåtil gleder seg til det! Bare husk som Spinella også sier: husk å ta vare på deg selv. Spennende å se hva fremtiden bringer! ha en flott uke! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s