Nå er jeg letta!

Litt stille fra meg om dagen, men det har jo sine grunner. Jeg har jo vært på farten mye mer enn før, er begynt i «raskere» tilbake for å kartlegge interesser og arbeidsevne. Jeg har flydd inn og ut hos leger, men har fått avklart en god del nå. Da kommer bloggen et godt stykke bak på prioriterings lista, siden det tross alt er en hobby ☺

På tirsdag denne uka havna jeg rett of slett på sykehus en tur, pga hjerte raste avgårde. Var ingen dramtikk i det i grunn, var mest bare det at den fine vakthavende legen på legekontoret håpte å få det på ekg før det gikk over. Typisk nok var anfallet på retur når jeg ankom sykehuset, bare minutter etterpå. Skal ikke være lett vet dere ☺Så da måtte jeg ha 24 timers EKG alikevel, men kanskje like greit.

image

Så fra igår til idag, så jeg veldig «pen» ut kan man si 😂 Jeg følte meg rimelig dum ute blant folk igår, men var samtidig egentlig ganske sliten av hele oppstyret. Så gikk greit i grunnen. Fikk fanget opp masse ekstraslag, noe jeg er veldig plaget av. Det døgnet med EKG var egentlig et døgn jeg var «middels» plaga med ekstraslag. Men alikevel hadde de registert nesten 350 ekstraslag, og de fleste av dem var innenfor 5-6 timer. Når ting er skikkelig ille, har jeg det sånn hele dagen. Men som dere kanskje forstår så er 350 ekstraslag iløpet av 24 timer ganske slitsomt! Man kjenner det jo rimelig godt i kassa, og er bare så sykt irriterende.

Nå er det konstatert at det ikke er farlige ekstraslag, hvilket jeg er veldig glad for. Det beroliger jo en hel del 👍 I tillegg var jeg på ultralyd idag, det gikk veldig bra. Hjertet mitt ser friskt og fint ut, sånn rent teknisk sett. De anfallene jeg får, mener de er pga sinusknuten klusser litt av og til. Ikke farlig, men sykt ubehagelig når det pågår. Så da ble konklusjonen at jeg skal få noen medisiner for dette her, slik at hjertet roer seg litt.

Det er jeg egentlig veldig glad for, for dere kan jo kanskje forestille dere hvordan det er å gå med dette problemet. Tror noen og enhver hadde blitt helt utslitt av det, det tærer på energi og svekker livskvaliteten noe voldsomt i de periodene det er ille.

Men nå er det derimot ingen unnskyldning lenger, her må jeg bare få trent ordentlig igjen. Nå mener jeg såklart ikke full pinne igjen med en gang, men bygge meg sakte men sikkert opp igjen til godformen jeg hadde i hele fjor ☺ Så imorgen blir det en styrkeøkt, og så satser jeg på litt utholdenhet på mandag igjen. Så tar jeg det gradvis! Nå er jeg iallefall konstatert frisk i selve hjertet, selv om jeg har rytmeproblemer. Så vet dere det, da jeg vet mange av dere har tenkt på meg 💖

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

4 svar til Nå er jeg letta!

 1. Anonym sier:

  Det der har jeg også hatt. Fryktelig slitsomt. Ville bare si at jeg fikk en medisin først som ikke funket, men med diverse bivirkninger. Men så fikk jeg en annen som virket supert fra dag 1! Så godt at da jeg trappet ned og sluttet med den fordi de skulle operere bort problemet (det går også an), så kom ikke ekstraslagene tilbake. Operasjonen ble avlyst…
  15 år og to barn senere har jeg såvidt begynt å få noen anfall igjen, men så sjelden at jeg ikke har tenkt å gjøre noe med det.
  Husker dessverre ikke hva de to medisinene het 😦

  • Lavkarbotips sier:

   Åååå, så synd du ikke husker 😊 legen nevnte nemlig flere forskjellige medisiner for meg også… Men skal ta det med fastlege når han har fått rapporten fra hjertelegen 😊

 2. Anonym sier:

  Den ene het tambocor. Dukket plutselig opp baki hukommelsen. Når jeg søker på beskrivelsen, dukker ikke mine bivirkninger opp, så det er meget mulig det var medisin nr 2. Min diagnose var/er supraventrikulær takykardi. Bare så det er nevnt også.

 3. Vicky sier:

  Jeg vet hvordan du har det! Er under utredning og har gått på betablokker i litt over et år nå. Seneste EKGn jeg hadde viste litt mer enn 25 000 ekstraslag i døgnet, selv med betablokker!! Resultatet ble økt medisindose, MR, vektøkning av medisinene (orker lite pga lav puls og tung pust, kroppen er som en bil med håndbrekket på). Nå sitter jeg her å venter på time til spesialist. Yeayh! FML

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s