Treningsglede!

Jeg fikk mange svar forrige uke, heldigvis. Denne uka som har gått vil jeg helst legge bak meg, for den har vært knalltøff. Endelig er derimot dette med hjerte avklart, og det er bare helt utrolig hva det gjør med psyken, humøret og energien. Jeg går ikke i konstant bekymring lenger, og jeg har det en god del bedre i forhold til det. Nå er det sjekket så grundig, at jeg har slått meg til ro med at rytmeforstyrrelsene er ufarlige.

Jeg har vært etter på treningen i år, og har trent lite hittil i år i forhold til ifjor. Nå er jeg imidlertidig i gang igjen, og treningsgleden er her. Trening er ufattelig viktig for meg, nettopp for å holde ved like slitasjeskader og sånne ting. Skal jeg unngå å bli verre, er det alfa og omega. Jeg har jo et klart mål om å komme ut igjen i jobb, og trening er en veldig viktig del av å nå det målet.

image

Igår trente jeg styrketrening, og var kjempeglad etter økta. Kjørte øvelser med kroppsvekt, som i grunnen var mer en nok igår.

➡Rockering
➡Knebøy
➡Push Ups
➡Rygghev

Ble opp mot 30 minutter, og idag er jeg bra støl for å si det sånn 🙂

Men jeg hadde bestemt meg for å kjøre en økt idag også, men tenkte en «lettere» økt med aerobic. Vi har fått ny tv, en smart tv så jeg leita opp en video på youtube på 30 min.

Vel, den var tung nok for å si det sånn. Selv om det var for nybegynnere, så svei den godt den i allerede stive muskler. Fikk også pulsen opp, hvilket var målet. Den gikk egentlig på både cardio og styrke, noe som egentlig passa fint.

Imorgen blir det for øvrig treningsfri, jeg skal på møte med veilederen min. Og på tirsdag skal jeg til fysioterapeut, og regner med at det blir noe trening der 👍 Uten at jeg vet helt 100% hva vi skal, siden det er første time.

Treningsgleden er her igjen, og det kjennes godt iallefall. Trening er ufattelig viktig for helsa, selv om man i prinsippet kan gå ned i vekt uten å trene. Så hjelper trening med å øke forbrenningen såklart, og med mere muskler holder man lettere vekta har jeg erfart. For å ikke glemme endorfinene, og at det hjelper mot angst. Energien føles iallefall som en helt annen nå, etter at en del ting ble avklart. En bekymring har letta fra skuldra, og da blir hverdagen en annen med en gang 😀

Jeg skal sørge for å få lagt ut ny ukesmeny i uka som kommer, og beklager at den uteble denne uka. Ikke noe å gjøre med det, og som dere alle vet så er dette en hobby og frivillig initiativ fra min side. Så da blir det prioriteringer ut ifra hvordan jeg har det, og hva som foregår ellers. Speilrefleks kamera er kommet i hus igjen, men har ikke fått tatt bilder enda.

Jeg håper dere har hatt en fantastisk helg, jeg har sovet bedre enn på lenge👍Føler jeg har fått lada opp skikkelig, og er klar for ny uke. Nye avtaler, trening og kanskje noen nye oppskrifter :DGryteretter har jeg fått ønskeliste på, så skal prøve å få til det.
Nå skal resten av kvelden nytes, med god samvittighet!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, Psykisk helse og angst!, Trening med lavkarbo! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s