Et stort skritt nærmere buksemålet! 👍

Jeg hadde flere bukser liggende her hjemme fra nov 2012, som jeg rett og slett ikke passa lenger etter at vekta gikk litt opp i 2013. Nå når vekta derimot er på vei nedover igjen, og jeg nå veier mindre enn nov 2012. Er det flere bukser jeg har hentet frem igjen, og det er deilig med mye utvalg. Det var imidlertidig en bukse jeg ikke klarte å komme inni i 2012 heller, og den begynte jeg å jobbe mot nå. Det er moro og ha et sånt klart mål, hvor man ser resultatene tydelig. Klær lyver jo ikke, og sist gang jeg prøvde for ca. 1 mnd siden gikk den ikke igjen. Mangla ikke mye, 1 cm kanskje. Men hadde ikke sjanse om å dra den igjen ☺

image

Jeg kunne jo dra den litt mer sammen enn dette, men igjen kom den aldeles ikke.

Idag prøvde jeg igjen, og hadde et lite håp siden vekta har gått ned siden sist jeg prøvde.

image

Ok, den sitter som et pølseskinn 😂Men jeg fikk den igjen 👏👏👏Det føles jo såklart deilig, siden jeg faktisk aldri har fått knappen eller glidelåsen igjen på den før. Jeg venter imidlertidig litt med å ta den i bruk, til jeg føler den sitter litt mer behagelig.

Men at det nytter å være fokusert og målrettet er det jo liten tvil om ☺
En mnd til, så tenker jeg den sitter fint 👍

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s