Positivt avler positivt!

Jeg jobber sterkt med meg selv om dagen, og jeg føler kanskje endelig at noe av positiviteten og humøret er på vei tilbake. Når jeg tenker på hva jeg har vært igjennom, så er det vel normalt å falle litt. Men nå er ikke jeg en person som gir opp lenger, det har jeg slutta med for lengst. Det finnes vel som regel løsninger på de fleste problemer, og jeg har kommet meg igjennom flere stormer før i livet. En ting som er særdeles viktig, er jo å trives med seg selv. Det er en stor jobb å gjøre, når man helt livet har slitt med vekta. Når man i tillegg har hatt den erfaringen av å være direkte sykelig feit, så sitter en del ting i hodet i lang tid etterpå. Veien til å forandre seg går ikke rett frem, den kan ha mange sideveier. Men selv om man kommer ut på noen sideveier, vil ikke det si at man ikke kommer til målet for det om.

Jeg vet bare at jeg aldeles ikke ønsker mitt gamle liv tilbake, jeg er kanskje ikke «frisk» i kroppen min nå heller. Men sammenligner man meg nå i dag, og slik det var for noen år siden. Da er forskjellen himmelvid,det finnes det liten tvil om. Nå er jeg på vei ned de siste kiloene, og er kommet forbi minstenotering fra 2012. Det føles godt, og jeg merker at jeg trives ufattelig mye mer med meg selv. Jeg føler absolutt at jeg nærmer meg målet, men har ikke tenkt til å gi meg før jeg er der. 5 kg til ca. så sier jeg stopp, da får jeg være som jeg er etter det 😉 Vil vekta litt ned etter det, så er det helt ok. Men ikke noe jeg vil etterstrebe.

DSC_0035

DSC_0038

Man merker jo fort at ting henger og slenger litt, etter stort vekttap. Jeg nærmer meg tross alt nesten 60 kg i minus. Da kan man ikke forvente så mye annet, men det er greit. Jeg vet i alle fall at jeg er sunn, og gjør det jeg kan for å holde meg så bra som jeg kan.

Mye går på det jeg skriver til overskrift, positivt avler positivt. Jeg trenger å bli mer positiv nå, og da må man jo tenke positivt. Tenk gode tanker om deg selv, så kan du komme langt med bare det. Bare prøv, det hjelper. Så dårlig som jeg har vært den siste tiden, har vært et slit. Men jeg prøver så godt som jeg kan å holde på humøret, og tenke gode tanker. Da går alt som regel mye bedre.

Positive tanker er jo også et av de aller viktigste verktøyene, om man skal lykkes med en livsstilsendring og et varig vekttap. Det hjelper ikke å surmule, det vet jeg alt om 🙂

j

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s