Bursdag, men ingen kake ☺

Hei dere!

Joda, så idag har jeg blitt et år eldre. Årene flyr jo, og jeg henger bare med. Men selv om jeg har bursdag stopper det ikke opp for meg, tvert imot. I år har jeg verken lyst på kake eller annet søtt, frister ikke. Har nok noe med at jeg har vært så lenge uten søtt nå, at behovet er rett og slett fraværende. Trives veldig godt om dagen, og har virkelig fått tilbake lysten på treningen. Akkurat nå føles det som om jeg ikke hadde pause en liten periode 👍

Man blir jo hekta på trening, iallefall blir jeg det. Har trent fast så lenge nå, at jeg har følt det tungt nå etter jul når jeg ikke klarte å trene så mye som vanlig. Nå har jeg fått svar på at hjertet fungerer, selv om jeg har mye rytmeforstyrrelser. Men føler jeg klarer å legge det bort, nå som jeg vet hva det er. Så når det kommer, prøver jeg bare å driter i det ☺

Idag har jeg vært hos fysioterapeut, for å få en rapport der ifra. Så gjorde litt styrkeøvelser der, gikk greit det. Er ikke styrken det skorter på her, problemet er vel snarere at det jeg skulle gjøre provoserer smerter. Men det måtte vel til for å få en fullstendig rapport og et tydelig bilde av hva jeg tåler og ikke. Jeg har lært meg hva jeg tåler best og ikke fullt så bra av trening, så jeg har blitt flink på å tilpasse og gjøre det som er best her hjemme.

Selv om jeg merka det godt i rygg og skulder etter fysio, kom jeg hjem og rydda og spiste litt. Så kribla det i hele kroppen kan dere vite 😂 Følte jeg ikke hadde fått trent nok, så kjørte aerobic filmen på 30 min fra youtube igjen. Den er så fin, får blodpumpa opp og styrker bein spesielt. Jeg tilpasser øvelsene til min kropp, men de fleste går fint sånn som de er.

image

Så joda, jeg fyller kanskje år idag. Men her er ingen godterier, ingen brus. Bare sunn mat og trening, hvem skulle tro ☺
Tar en liten feiring på etterskudd kommende lørdag, men det blir biff middag med masse grønnsaker. I tillegg til en lavkarbo sjokolademousse 👍Så ingen stor utskeielse akkurat!

Nå kan jeg slappe av resten av dagen, med god samvittighet på at jeg har trent. Får ofte litt vondt etterpå, men det er så verdt det. Trening skaper energi, og har man bra kondis så fungerer man jo bedre i det daglige. Siden jeg begynte å trene i 2013 har det bare vokst på meg. Har lært meg å kjenne mine begrensninger, men jeg fokuserer heller på det som går greiest og driter i det jeg ikke kan.

Igjen handler det om positiv tenking, som jeg skrev om igår. Man kan alltid noe 😉 Og for de som måtte lure, lavkarbo og trening er null problem. Så lenge man har kommet over de første ukene, og kroppen har tilpassa seg fettforbrenning.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Trening med lavkarbo! og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Bursdag, men ingen kake ☺

  1. Heidi sier:

    Gratulerer med dagen!! Synes du er kjempe flink og motiverende. Stå på.

  2. Heidi sier:

    Hipp, hipp, HURRA! Gratulerer så mye med dagen, Ingrid!
    Fine, flinke deg! Håper du har hatt en superoptikjempefantafenomenalistisk dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s