Kanskje ikke så aller værst!

Etter hvert som jeg går mer og mer ned i vekt, kommer det mer og mer til synet hvordan kroppen blir. Jeg må jo si at det faktisk kunne vært så ekstremt mye verre, med tanke på hvor stort vekttap jeg har hatt. Jeg tror helt klart at grunnen er at jeg har brukt tid, og ikke hastet med noe. Det har gått over 4 år nå, med en liten dump på veien i 2013. Men nå er jeg endelig på de siste 5 kg ca. Når jeg har gått ned 0,6 kilo til, så har jeg gått ned de 10 kg som skal av før neste IVF forsøk. Men jeg vil ha av noen ekstra kilo, bare fordi jeg personlig ønsker det. Jeg kan egentlig takke Haukeland, slik jeg ser det i dag. Det gav meg virkelig kamplyst for alvor, og et realt spark bak.

Jeg hadde jo planer selv om å gå ned mer, var egentlig ikke noe feil sånn. Men det at jeg fikk et sånt krav på meg, ga jo en ekstra driv. Det gjør det alltid, og den kom ganske umiddelbart etter at jeg hadde grått fra meg 🙂 Siden det har jeg kjempa på, og jammen meg er jeg så godt som i mål med det. Like før jeg er der, og da er det bare 4-5 kilo igjen totalt for min del. Tror jeg sier meg meget godt fornøyd når jeg har komt 5 kg til ned, da sier jeg stopp med å jobbe aktivt for mer vekttap. Da skal jeg finne en måte og balansere vekta på, og holde meg der. Det er egentlig der spenningen begynner! Men jeg tror at så lenge jeg trener og fortsetter å spise sunt, kommer det til å gå veldig fint. Har i alle fall mer tro på å lykkes med vedlikehold nå, enn i 2013.

DSC_0073 DSC_0074 DSC_0076 DSC_0075

Det kunne jo helt klart vært bedre, men kunne jo vært så mye verre også 🙂 Jeg aner jo egentlig ikke enda, hvor mye dette kan trekke seg sammen på sikt. Det er vel egentlig bare å avvente og være tålmodig, jeg skal i alle fall fortsette å trene. Så mye kan jo skje enda!

wpid-20150129104752159.jpg

Om man ser på bilde over her fra slutten av sep. i fjor, så har jo rimelig drastiske endringer skjedd med magen! Men så har jeg jobba knallhardt for dette da, og gleder meg stort over å snart være i mål. Ting skjer jo definitivt mye fortere enn jeg turte å håpe på, men det er jo bare positivt. Når man har jobba med vekt i over 4 år, så er det deilig å se en ende på det. Vekt er kanskje ikke alt her i livet, men mitt hovedmål har hele tiden vært å komme nærmest mulig normalvekt. Så det akter jeg å fullføre 😉

Så får jeg være takknemlig for den magen jeg har, det kunne vært verre 🙂 Men er kanskje ikke rart hjertelegen regna med jeg hadde fått barn, og var ferdig med det…….. Ha ha ha, ser jo sånn ut, jeg ser den 😉 Måtte jo selvfølgelig fortelle om vekttapet mitt da vet dere, da forstod han ja. Ja ja, jeg slipper å bekymre meg for strekkmerker om jeg blir gravid,   already done that 😀

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!, Min reise ned 10 kg til!, Trening med lavkarbo! og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Kanskje ikke så aller værst!

  1. Yvonne sier:

    Jeg elsker den positive holdningen din (og all rå ærlighet innimellom seff) 😊 du får tenke på at magen din skal fylles av et barn eller to snart 😃💜 du er så så så flink og du inspirerer så utrolig mange. Stor klem.

  2. Heidi sier:

    WOW! Du slutter aldri å imponere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s