Slankeforstyrret?

Av og til begynner jeg å lure på, om jeg har blitt «slankeforstyrret»!
For jeg merker at selv om jeg nærmer meg foreløpig hovedmål, så merker jeg at jeg ikke er fornøyd alikevel.

image

Når jeg ser på disse bildene for eks. så ser jeg en godt kraftig dame. Jeg synest iallefall ikke at jeg ser slank ut, og jeg har en drøm om å se og føle meg slank. Men så lurer jeg på om jeg er blitt noe forstyrret da, for hva er bra nok og hva er slank?

Jeg har jo aldri vært slank i hele mitt liv. Har aldri vært normal slank, aldri visst hva det har vært. Tydeligvis så vet jeg ikke det nå heller?!? Joda, jeg vet at jeg ikke er slank pr. idag. Men hva om jeg blir slank, og fremdeles ikke klarer å se det?

Bare slapp av, jeg har full kontroll. Sulter meg aldeles ikke, har aldri vært så mett egentlig. Jeg er ikke redd for at jeg skal presse vekta nedover i det uendelige, jeg forholder meg til hovedmålet jeg har satt meg. Iallefall foreløpig 😀
Men merker jeg har litt problemer med å forstå når man er slank nok… Jeg har jo fett på kroppen, men hvem har ikke det?
Noe fett skal man jo ha, men hvor mye?
Ha ha, jeg blir ikke klokere kjenner jeg. Så da konkluderer jeg med at jeg er «slankeforstyrret», og i tillegg rett og slett ikke har peiling på hva slank er. Kanskje ikke rart, når man aldri har vært slank før 🙈

Sikkert andre som har det på samme måte, så tror absolutt det er viktig å prøve å ha hodet med seg. Og prøve å se hva som faktisk er sant og ikke, selv om det er vanskelig ☺

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!, Min reise ned 10 kg til!, Trening med lavkarbo! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s