Fuck dere!

Noen mener kanskje at det er en litt hard overskrift, men jeg føler jeg har retten på min side for en liten utblåsning. Jeg har tenkt på å skrive et sånt innlegg lenge, men nå gjør jeg det bare. Det er sunt å få ut litt aggresjon, og har man blitt behandla urettferdig bør man jo si fra, eller? Den som mener det er feil måte å gjøre det på, får bare mene det. Jeg navngir ingen personer, så sånn sett gjør jeg ikke noe galt føler jeg.

Så da sier jeg det bare, fuck dere:

 • Som mente det var greit å bruke meg som søppelbøtte og dørmatte, som dere bare kunne trampe på, å kaste alle de vemmelige ordene deres på.
 • Som mente det var greit å kalle meg feit og stygg.
 • Som mente at det var helt greit å kritisere meg for min vekt, å fikk meg til å føle meg lite god nok pga. den.
 • Som ikke trodde på meg, og trodde jeg aldri kom til å klare noe.
 • Som mente det var greit å kalle meg en lat fettjunkie, pga mitt valg av livsstil.
 • Som har snakka dritt om meg bak min rygg.

Da var det sagt, høyt!

Det er nesten som om jeg håper på at de det gjelder, fikk se dette. Ikke det at jeg tror det hadde hjulpet noe, eller endret noe for den del. Men det er faktisk ikke greit å mobbe, det er heller ikke greit å konstant hakke på et menneske pga. utseende/overvekt. Like lite som det er greit å hakke på noen, fordi dem liksom er for tynn. Det er ikke greit angripe folk, for måten dem ser ut på. Hadde de som gjør dette, bare visst hva det gjør med et menneske!

Alikevel kan jeg si i dag at dere tok feil, hele gjengen!! Dere tok så feil!

wpid-1104700-12-1351358581714-1.jpeg wpid-1104700-10-1332187568191-1.jpeg

DSC_0039

Jeg har funnet ro i livet, jeg nærmer meg normalvektig for første gang i mitt liv. Hvorfor har jeg klart det? Fordi jeg ble kvitt sånne som dere, som bare avler negativt rundt meg og min kropp. Det hjelper ikke å kritisere noen for utseende, det trykker personen mer ned. Det bygger ikke opp, det sårer og er vondt langt inni sjela.

Til slutt vil jeg faktisk gi en stor takk også, til alle dere som faktisk har støttet meg. Gitt meg gode ord når jeg har hatt det tungt, som har heia på meg når ting har gått trått. Sist men ikke minst vil jeg takke mine nærmeste, og spesielt han jeg lever med. Han har aldri pirka på kroppen min, jeg har følt meg god nok! Det var alt som skulle til, noen som så meg for den jeg er. Ikke for sånn de mente jeg burde se ut.

Jeg har klart det, og endelig kan jeg si at jeg har et sunt forhold til egen kropp. Endelig skal jeg få oppleve hvordan det er å være normalvektig, og ha et sunt forhold til mat. Dere tok feil, dere tok så kraftig feil. Jeg er så mye sterkere enn dere trodde!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!, Mine meninger!. Bokmerk permalenken.

8 svar til Fuck dere!

 1. Yvonne sier:

  Jeg unner deg denne så j@vlig mye!! 😃😃😃 hell yeah og klapp deg selv på skuldra og den spretne baken ! 😄

 2. Marielle sier:

  Fuck dem! Hehe….du er så sterk og flink, for en glede det er å følge deg 😄

 3. Lill-Tove sier:

  Veldig BRA!!! Få skiten ut!! 😀 😀
  Du er du og like verdifull som alle oss andre! 🙂
  Lykke til videre, håper dere lykkes med alle planer. 🙂

 4. Nina E Paulsen sier:

  Fusk Dem. Så godt å få sakt…Så viktig å få det ut. Det du har gjort er jo virkelig å parkere alle de som snakka dritt. Du har bevist for deg selv og maaange andre at pågangsmotet og STYRKEN din har virket. Du har all grunn til å være stolt over egen innsats og lov å fortelle de som fordømte deg….FUCK DERE!!! 🙂

 5. Jon Oli Arnason sier:

  Fantastisk innsats! Du er flinke 🙂 Stå på videre og lykke til videre i livet ditt. Håper det fortsatt blir bra og evt enda bedre 🙂

  Mvh
  J.O.

 6. Evelyn sier:

  Hura! Du har virkelig noe å være stolt over! Ingen har rett til å verken dømme eller tråkke på andre! Det er en uting! Har delt dette fordi jeg kjenner mange som føler det på samme måten – jeg har også gjort det innimellom 🙂

 7. Marit sier:

  Åh herlig! Det innlegget kom fra hjertet, og det kom godt! Nå har jeg fulgt deg i vel ett år, og det er så flott å få lov til å ta litt del i livet ditt. Følge deg i dine opp og nedturer, hente inspirasjon og gode tips. For meg er du et forbilde! Stå på videre, med den jernviljen du har får du til alt!:-D

 8. Millix sier:

  U go girl! Jeg også bruker å kvitte meg med drittfolk (haha ja litt utblåsning her også) som er så negative at de bare suger livsgnisten ut av andre. Jeg snur på hælen og går av sånt! Ønsker deg all hell og lykke:) Du har garantert kommet lenger enn noen av de som mobbet deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s