Kylling med salat og fetaost!

Jeg er hekta, jeg har helt merkelige «matperioder» for tiden. Nei, jeg er ikke gravid 😉 Men jeg får lett dilla på en ting, og så varer det en stund. Akkurat nå er dilla på kylling, og jeg har det helt greit med det. Jeg har ikke skrevet så mye om dette, men jeg har slitt enormt med matlysten den siste tiden. Rett og slett pga at jeg har vært mye kvalm, nesten hver eneste dag. Jeg har prøvd å finne ut om det er noe jeg ikke tåler, men med en gang jeg tror jeg er på sporet av noe, så blir jeg kvalm av noe helt annet igjen. Som jeg tror jeg tåler…. Så jeg har ikke lykkes med å finne ut av det, eller hva som forårsaker det. I perioder det er skikkelig ille, har det vært sånn at jeg faktisk har grua meg til å spise. Ikke har jeg hatt lyst på noe, og når jeg har spist noe (fordi jeg vet jeg må) så har kvalmen kommet etter 30 min.

Dette sliter på, helt klart. For det har jo ført til at jeg enkelte dager har fått i meg minimalt, fordi kvalmen har vært så sterk og vedvarende at jeg ikke har klart tanken på mat mer den dagen. Og igjen, jeg er ikke gravid 🙂 Nå skal jeg til legen, så håper det finnes noe å sjekke. For sånn klarer jeg rett og slett ikke å ha det…. Har ikke noe med lavkarbo å gjøre i alle fall, det er helt sikkert. Akkurat nå er jeg inne i en ok periode, og når jeg nå har fått dilla på kylling så nyter jeg det til det fulle.

Kylling med fetaost og salat, er jo latmannsmiddag nummer 1. Har man en travel dag, og man ikke har tid. Ja, da kan man lett ta med seg et glass fetaost, en grilla kylling fra varmdisken og salat. Da har man middag på 1-2-3 når du kommer hjem, og ikke minst så smaker det jo godt. Fetaost er helt magisk til kylling, og med salat til er det fullkomment. Dette er i aller høyeste grad lavkarbo, og den eneste lavkarbo middagen mannen i huset også er gal etter. Så akkurat dette spiser vi på samme måte, begge to. Er faktisk han som har etterlyst mer av dette, så sa jeg ja forrige uke. Ups, der var jeg hekta gitt 🙂

Men på mange måter er det jo genialt, for spiser jeg en halv kylling. ja, da har jeg energi i timesvis. Så slipper jeg å spise så ofte, og jeg har fått godt med mat i meg om jeg skulle bli dårlig.

DSC_0078 DSC_0081

Særdeles mye proteiner, og skulle gjerne hatt mer salat til. Men her delte vi «broderlig» på det vi hadde, så vi fikk rensket ut før vi kjøper nytt inn. Dette får en varm anbefaling fra meg! Hilsen hun med dilla på kylling og fetaost 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s